RİZESPOR'UN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGDE

Spor 07.10.2021 - 16:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2663+ kez okundu.
 

RİZESPOR'UN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGDE

Süper Lig 'de sezona istediği başlangıcı yapamayan ve ilk 8 hafta sonunda 6 puan toplayabilen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da teknik direktör İrfan Buz ile yollar ayrılırken takımın başına gelen isim de netleşti.   Samet Aybaba ve Çağdaş Atan ile görüşen Yeni Malatya, son olarak listesine Marius Sumudica'yı ekledi ve Rumen hoca ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Rivada Süper Lig için tarihi hakem zirvesi TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Serdar Tatlı ve kulüp başkanları ilk kez... İlgili Haber:Riva'da Süper Lig için tarihi hakem zirvesi! TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Serdar Tatlı ve kulüp başkanları ilk kez... Marius Sumudica'nın gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Rumen teknik adam, buradan da Malatya'ya hareket edecek. Sumudica, daha önce ülkemizde Kayserispor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor 'da görev yapmıştı. 2017-18 sezonunda Kayserispor'u çalıştıran Sumudica, 2019-20 sezonunun tamamında ve 2020-21 sezonunun ilk yarısında Gaziantep FK'nın başında yer almıştı. Gaziantep ile olaylı ayrılık süreci sonrası ise Çaykur Rizespor'un başına geçen Sumudica, Karadeniz ekibinin başında sadece 7 maçta görev yapmıştı.

Süper Lig 'de sezona istediği başlangıcı yapamayan ve ilk 8 hafta sonunda 6 puan toplayabilen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da teknik direktör İrfan Buz ile yollar ayrılırken takımın başına gelen isim de netleşti.
 

Samet Aybaba ve Çağdaş Atan ile görüşen Yeni Malatya, son olarak listesine Marius Sumudica'yı ekledi ve Rumen hoca ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.


Rivada Süper Lig için tarihi hakem zirvesi TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Serdar Tatlı ve kulüp başkanları ilk kez...


İlgili Haber:Riva'da Süper Lig için tarihi hakem zirvesi! TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Serdar Tatlı ve kulüp başkanları ilk kez...


Marius Sumudica'nın gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Rumen teknik adam, buradan da Malatya'ya hareket edecek.


Sumudica, daha önce ülkemizde Kayserispor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor 'da görev yapmıştı. 2017-18 sezonunda Kayserispor'u çalıştıran Sumudica, 2019-20 sezonunun tamamında ve 2020-21 sezonunun ilk yarısında Gaziantep FK'nın başında yer almıştı.


Gaziantep ile olaylı ayrılık süreci sonrası ise Çaykur Rizespor'un başına geçen Sumudica, Karadeniz ekibinin başında sadece 7 maçta görev yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi