RİZESPOR YENİ HOCASINI BULDU.

Spor 24.09.2021 - 20:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2969+ kez okundu.
 

RİZESPOR YENİ HOCASINI BULDU.

Rizespor'un hocası belli oldu.   Rizespor Galatasaray'ın eski hocası Hamza HAMZAOĞLU ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı   Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu getirildi. Süper Lig’de geride kalan 6 haftada yalnızca 1 puan toplayabilen ve son oynanan Altay müsabakasında alınan mağlubiyet sonrası teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor’da teknik direktörlük görevine 1+1 yıllığına Hamza Hamzaoğlu getirildi. Rize ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Bülent Uygun’la yolların ayrılmasının ardından, tecrübeli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’yla anlaştı. Kulübümüzün İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen, başkan yardımcımız ve basın sözcümüz Selim Selimoğlu’nun katıldığı imza töreninde, Hamza Hamzaoğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Hamza Hamzaoğlu'na kulübümüze hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz" denildi.  

Rizespor'un hocası belli oldu.
 

Rizespor Galatasaray'ın eski hocası Hamza HAMZAOĞLU ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı
 

Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu getirildi.

Süper Lig’de geride kalan 6 haftada yalnızca 1 puan toplayabilen ve son oynanan Altay müsabakasında alınan mağlubiyet sonrası teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor’da teknik direktörlük görevine 1+1 yıllığına Hamza Hamzaoğlu getirildi.

Rize ekibinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Bülent Uygun’la yolların ayrılmasının ardından, tecrübeli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’yla anlaştı. Kulübümüzün İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen, başkan yardımcımız ve basın sözcümüz Selim Selimoğlu’nun katıldığı imza töreninde, Hamza Hamzaoğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Hamza Hamzaoğlu'na kulübümüze hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz" denildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi