RİZESPORDA OYNAMAK İSTİYORUM’

Spor 24.06.2022 - 10:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2699+ kez okundu.
 

RİZESPORDA OYNAMAK İSTİYORUM’

FURKAN ‘’ÇAYKUR RİZESPORDA  OYNAMAK İSTİYORUM’     Futbola hayatına Çaykurspor’da başlayan Furkan Özdemir ortaya koyduğu başarılı performansları sonucu 1.Lig takımlarından da transfer teklifleri geliyor.                           Ümit vaat eden genç futbolcu Furkan Özdemir başarılı performansı ile transferde aranılan isimlerden oldu. 24 yaşındaki Furkan Özdemir ÇAYKUR spor alt yapısında yetişti. Başarılı futboluyla sırasıyla Bal Ligine yükselen Kendirli Beldespor’da oynadı. Kendirlispor’dan sonra Trabzon Ofspor’da ilk kez profesyonel futbolcu oldu. Of spordan Artvin Arhavi spora transfer oldu. Arhavispor’da geçirmiş olduğu başarılı bir sezonun ardından 2. Lig Takımlarından İstanbul Pendikspor’a transfer oldu. Daha sonrasında 2 Lig takımlarından İspartaspor’da başarılı bir sezonun ardından, Diyarbakırspor’a transfer olarak 2021-2022 sezonunu Diyarbakırspor’da tamamladı.      24 yaşındaki Rizeli futbolcu Furkan Özdemir, “ Anadolu’nun birçok tanınmış takımlarında futbol oynadım. Şimdi ise hedefim ve en büyük arzum kendi şehrim olan, ÇAYKUR Rizespor’da futbol oynamak. Başarılarımın çoğunu Ç. Rizespor’da yapmak istedim ve halen daha istiyorum ne olursa olsun hedefim süper ligdeki büyük takımlarda top koşturmak ve Milli Takım formasını giymektir ”dedi.       Bu arada 2022-2023 sezonu için İstanbul Tuzlaspor’dan teklif alan, Rizeli Furkan Özdemir’in farklı spor kulüpleriyle teklif görüşmeleri devam ediyor.  

FURKAN ‘’ÇAYKUR RİZESPORDA  OYNAMAK İSTİYORUM’

   
Futbola hayatına Çaykurspor’da başlayan Furkan Özdemir ortaya koyduğu başarılı performansları sonucu 1.Lig takımlarından da transfer teklifleri geliyor.

                         

Ümit vaat eden genç futbolcu Furkan Özdemir başarılı performansı ile transferde aranılan isimlerden oldu.


24 yaşındaki Furkan Özdemir ÇAYKUR spor alt yapısında yetişti. Başarılı futboluyla sırasıyla Bal Ligine yükselen Kendirli Beldespor’da oynadı. Kendirlispor’dan sonra Trabzon Ofspor’da ilk kez profesyonel futbolcu oldu. Of spordan Artvin Arhavi spora transfer oldu. Arhavispor’da geçirmiş olduğu başarılı bir sezonun ardından 2. Lig Takımlarından İstanbul Pendikspor’a transfer oldu. Daha sonrasında 2 Lig takımlarından İspartaspor’da başarılı bir sezonun ardından, Diyarbakırspor’a transfer olarak 2021-2022 sezonunu Diyarbakırspor’da tamamladı.

    
24 yaşındaki Rizeli futbolcu Furkan Özdemir, “ Anadolu’nun birçok tanınmış takımlarında futbol oynadım. Şimdi ise hedefim ve en büyük arzum kendi şehrim olan, ÇAYKUR Rizespor’da futbol oynamak. Başarılarımın çoğunu Ç. Rizespor’da yapmak istedim ve halen daha istiyorum ne olursa olsun hedefim süper ligdeki büyük takımlarda top koşturmak ve Milli Takım formasını giymektir ”dedi.

     
Bu arada 2022-2023 sezonu için İstanbul Tuzlaspor’dan teklif alan, Rizeli Furkan Özdemir’in farklı spor kulüpleriyle teklif görüşmeleri devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi