Rizesporlu futbıolcunun eşi İbrahimoviç'e meydan okudu

Spor 28.09.2019 - 10:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3761+ kez okundu.
 

Rizesporlu futbıolcunun eşi İbrahimoviç'e meydan okudu

Ibrahimovic'e cevap Rize'den  geldi!   MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'de forma giyen Zlatan Ibrahimovic, sosyal medya üzerinden yeni bir akım başlatmış, twitter'dan paylaştığı videoda, Matrix filmine atıfta bulunarak topla birlikte zorlu bir hareket denemişti.   İsveçli yıldız bu hareketiyle Paul Pogba, Khabib Nurmagomedov, menajeri Mino Raiola ve Novak Djokovic'e de meydan okumuştu. Ibrahimovic'in bu videosu ise sürpriz bir isimden karşılık buldu. Çaykur Rizespor'un sağ beki Moroziuk'un eşi Irina, Zlatan Ibrahimoviç'in hareketini yaparak instagram hesabından görüntüsünü paylaştı. . <>iframe>

Ibrahimovic'e cevap Rize'den  geldi!

 

MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'de forma giyen Zlatan Ibrahimovic, sosyal medya üzerinden yeni bir akım başlatmış, twitter'dan paylaştığı videoda, Matrix filmine atıfta bulunarak topla birlikte zorlu bir hareket denemişti.

 

İsveçli yıldız bu hareketiyle Paul Pogba, Khabib Nurmagomedov, menajeri Mino Raiola ve Novak Djokovic'e de meydan okumuştu. Ibrahimovic'in bu videosu ise sürpriz bir isimden karşılık buldu. Çaykur Rizespor'un sağ beki Moroziuk'un eşi Irina, Zlatan Ibrahimoviç'in hareketini yaparak instagram hesabından görüntüsünü paylaştı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi