RİZESPORLU KİCK BOKSÇULAR KOCAELİ'NDE RÜZGAR GİBİ ESTİ

Spor 25.06.2022 - 18:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2832+ kez okundu.
 

RİZESPORLU KİCK BOKSÇULAR KOCAELİ'NDE RÜZGAR GİBİ ESTİ

Rizespor Kulübü  sporcuları Kocaeli ilinde düzenlenen ve yaklaşık 5000 sporcunun katıldığı Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası'na katılım sağladı.   Turrnuvada bir çok sporcu çok iyi başarı göstererek podyuma çıkmaya hak kazandı.   İşte Rizesporlu  sporcuların  başarıları   Yahya Alemdağ, 74 kg kicklight branşında 1.olarak milli takım adına Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.   Enes Koyuncu, Türkiye şampiyonasında ikinci olarak diğer şampiyonalarda puanlamasının yüksek olduğundan milli takım adına gençler 63,5 kiloda İtalya'da yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takım adına gitmeye hak kazandı.   Cemre Temizel, Türkiye şampiyonasında 1 olarak kazandığından puanlaması yüksek olduğundan  dolayı gençler lowkick 65 kilogram da İtalya'da yapılacak olan dünya şampiyonasında milli takım adına dövüşmeye hak kazandı.   Miraç Gencebay, Türkiye şampiyonasında birinci olarak özbekistan'da yapılacak olan uluslararası  turnuvaya 84 kg kicklight milli takım adına dövüşecek.   Yusuf Oflu, 69 kg kicklight branşında Türkiye ikincisi oldu.   Melisa Çelik, 56 kg lowkick branşında büyüklerde Türkiye üçüncüsü oldu.   Tuğba Erdoğan, K 1 52 kilogram da büyüklerde Türkiye üçüncüsü oldu.   Orkun Ahmet Memişoğlu, 37 kg da  kicklight branşında yıldızlarda Türkiye üçüncüsü oldu.

Rizespor Kulübü  sporcuları Kocaeli ilinde düzenlenen ve yaklaşık 5000 sporcunun katıldığı Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası'na katılım sağladı.

 

Turrnuvada bir çok sporcu çok iyi başarı göstererek podyuma çıkmaya hak kazandı.

 

İşte Rizesporlu  sporcuların  başarıları

 

Yahya Alemdağ, 74 kg kicklight branşında 1.olarak milli takım adına Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

 

Enes Koyuncu, Türkiye şampiyonasında ikinci olarak diğer şampiyonalarda puanlamasının yüksek olduğundan milli takım adına gençler 63,5 kiloda İtalya'da yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takım adına gitmeye hak kazandı.

 

Cemre Temizel, Türkiye şampiyonasında 1 olarak kazandığından puanlaması yüksek olduğundan  dolayı gençler lowkick 65 kilogram da İtalya'da yapılacak olan dünya şampiyonasında milli takım adına dövüşmeye hak kazandı.

 

Miraç Gencebay, Türkiye şampiyonasında birinci olarak özbekistan'da yapılacak olan uluslararası  turnuvaya 84 kg kicklight milli takım adına dövüşecek.

 

Yusuf Oflu, 69 kg kicklight branşında Türkiye ikincisi oldu.

 

Melisa Çelik, 56 kg lowkick branşında büyüklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Tuğba Erdoğan, K 1 52 kilogram da büyüklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Orkun Ahmet Memişoğlu, 37 kg da  kicklight branşında yıldızlarda Türkiye üçüncüsü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi