RİZESPORLU SPORCU AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Spor 05.06.2022 - 10:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2830+ kez okundu.
 

RİZESPORLU SPORCU AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu   Onur Demirci, Avrupa 3.sü oldu Arnavutluk’un başkenti Tiran’da 39 ülkeden 326 haltercinin mücadele ettiği Avrupa Halter Şampiyonasında Çaykur Rizespor Kulübü sporcusu  Onur Demirci ülkemizi temsil etti.  Rekortmen sporcu  Onur Demirci erkekler 109 sikletinde 202 kilo yaparak silkmede Avrupa 3.sü olarak bronz madalya kazandı. Ayrıca , koparmada 156 kilo ile sekizinci, toplamda ise 358 kiloluk derece ile ise dördüncü olma başarısını gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada ; Kulüp armamızı uluslararası arena da başarı ile temsil eden Onur’u ve onu yetiştiren antrenörümüz Sibel İlgün’ü yürekten tebrik ederiz." denildi  

Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu   Onur Demirci, Avrupa 3.sü oldu


Arnavutluk’un başkenti Tiran’da 39 ülkeden 326 haltercinin mücadele ettiği Avrupa Halter Şampiyonasında Çaykur Rizespor Kulübü sporcusu  Onur Demirci ülkemizi temsil etti. 


Rekortmen sporcu  Onur Demirci erkekler 109 sikletinde 202 kilo yaparak silkmede Avrupa 3.sü olarak bronz madalya kazandı.


Ayrıca , koparmada 156 kilo ile sekizinci, toplamda ise 358 kiloluk derece ile ise dördüncü olma başarısını gösterdi.


Kulüpten yapılan açıklamada ; Kulüp armamızı uluslararası arena da başarı ile temsil eden Onur’u ve onu yetiştiren antrenörümüz Sibel İlgün’ü yürekten tebrik ederiz." denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi