RİZESPORUN YILDIZI GİDİYOR. ÖN PROTOKOL İMZALADI.

10.06.2020 - 10:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1684+ kez okundu.
 

RİZESPORUN YILDIZI GİDİYOR. ÖN PROTOKOL İMZALADI.

Galatasaray'dan bir bomba daha! Ön protokol imzalandı Mert Hakan ve Emre Kılınç'ı kadrosuna katan sarı-kırmızlılar, Çaykur Rize ile sözleşmesi biten 24 yaşındaki futbolcu ile de söz kesti. Oğulcan ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi. Corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor ve şampiyonluk planları yapılıyor. Demir Grup Sivasspor ile sözleşmeleri bu sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan ve Emre Kılınç ile söz kesen Cimbom'un anlaştığı diğer bir isimse Rizesporlu Oğulcan Çağlayan oldu.. Yönetim, TFF'nin talimatnamesindeki açığı kullanarak Rizespor'la sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona eren Oğulcan'la 2+1 yıllık söz kest. OPERASYON SÜRECEK Çaykur Rize'de gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettiren Oğulcan'ın protokolünün de kasaya kaldırıldığı ifade edildi.. Liglerin bitip transfer sezonun açıklanmasıyla o sözleşmenin de Futbol Federasyonu'na gönderilerek işleme konulmasının isteneceği öğrenildi.. ÇOK MUTLU Ankaraspor altyapısında yetişen, Gaziantepspor, Kayseri Erciyes, Kayseri ve Çaykur Rizespor formaları giyen ve kendini sürekli geliştiren Oğulcan'ın Fatih Terim ile çalışacağı için çok mutlu olduğu ifade edildi. SÜPER LİG'DE 10 GOLÜ VAR Adı sık sık sarı-kırmızılı ekip ile anılan genç santrafor, Çaykur Rizespor formasıyla bu sezon çıktığı 22 resmi karşılaşmada 4 gol atıp 2 asist yapma başarısı gösterdi. Oğulcan, Süper Lig'de 97 maçta oynadı, 10 gol, 10 asist üretti.. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal da Oğulcan'ın takımdan ayrılacağını duyurmuştu. Kartal, "Oğulcan Çağlayan Rizespor'dan ayrılıyor. Görüşmeleri Galatasaray ağırlıklı" ifadesini kullanmıştı.. 1 MİLYON EURO ALACAK Galatasaray, Oğulcan ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma yaptı. Ayrıca başarılı oyuncunun yıllık ücreti de 1 milyon euro olacak..

Galatasaray'dan bir bomba daha! Ön protokol imzalandı


Mert Hakan ve Emre Kılınç'ı kadrosuna katan sarı-kırmızlılar, Çaykur Rize ile sözleşmesi biten 24 yaşındaki futbolcu ile de söz kesti. Oğulcan ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi.


Corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor ve şampiyonluk planları yapılıyor.


Demir Grup Sivasspor ile sözleşmeleri bu sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan ve Emre Kılınç ile söz kesen Cimbom'un anlaştığı diğer bir isimse Rizesporlu Oğulcan Çağlayan oldu..


Yönetim, TFF'nin talimatnamesindeki açığı kullanarak Rizespor'la sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona eren Oğulcan'la 2+1 yıllık söz kest.


OPERASYON SÜRECEK


Çaykur Rize'de gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettiren Oğulcan'ın protokolünün de kasaya kaldırıldığı ifade edildi..


Liglerin bitip transfer sezonun açıklanmasıyla o sözleşmenin de Futbol Federasyonu'na gönderilerek işleme konulmasının isteneceği öğrenildi..


ÇOK MUTLU


Ankaraspor altyapısında yetişen, Gaziantepspor, Kayseri Erciyes, Kayseri ve Çaykur Rizespor formaları giyen ve kendini sürekli geliştiren Oğulcan'ın Fatih Terim ile çalışacağı için çok mutlu olduğu ifade edildi.


SÜPER LİG'DE 10 GOLÜ VAR


Adı sık sık sarı-kırmızılı ekip ile anılan genç santrafor, Çaykur Rizespor formasıyla bu sezon çıktığı 22 resmi karşılaşmada 4 gol atıp 2 asist yapma başarısı gösterdi. Oğulcan, Süper Lig'de 97 maçta oynadı, 10 gol, 10 asist üretti..


Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal da Oğulcan'ın takımdan ayrılacağını duyurmuştu. Kartal, "Oğulcan Çağlayan Rizespor'dan ayrılıyor. Görüşmeleri Galatasaray ağırlıklı" ifadesini kullanmıştı..


1 MİLYON EURO ALACAK


Galatasaray, Oğulcan ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma yaptı. Ayrıca başarılı oyuncunun yıllık ücreti de 1 milyon euro olacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi