RİZESPORUN YENGESİ DİZİ TEKLİFİ BEKLİYOR

Magazin 05.04.2021 - 13:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1906+ kez okundu.
 

RİZESPORUN YENGESİ DİZİ TEKLİFİ BEKLİYOR

Irina Morozyuk: Dizi tekliflerini bekliyorum Rizespor’un Ukraynalı savunma oyuncusu Mykola Morozyuk Antalya kampında eşi Irina Morozyuk ile özel röportaj verdi. (Instagram'dan alınmıştır) 3 yıldan beri yeşil–mavili forma altında başarılı bir performans sergileyen Ukraynalı tecrübeli oyuncu Morozyuk; "Açıkça söylemem gerekirse bu sezon çok kolay geçmiyor. Yeni hocamızla birlikte ligde çıkışa geçtik ve hedefimiz bu sezon sonunda orta sıraların üstü olarak belirledik. Rize’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübü çok benimsiyorum, benim kalbim burada, kendimi ülkemde gibi hissediyorum. Ligde yaşanan kötü sonuçlar her takımda olduğu gibi hoca değişikliği ile sonlanıyor. Ben buna alıştım, normal bir şey, bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Yeni hocamızla birlikte birçok şey değişti. Ben burada eski oyunculardan biriyim." "Bizde çok ciddi bir özgüven vardı, Bülent hocanın gelmesi ile ilk önce kafamızda ki bazı şeyler değişti. Hocamız bize özgüven verdi ve maçlar kazandık. Hoca bize özgüven verdi, bizde onları mutlu ettik. Eşim Irina bana çok büyük fedakarlıklar yaptı. Rize’yi ve Türkiye’ye çok seviyor. Benim Rizespor’a geldiğim günden beri bana çok destek oldu, benim yeniden futbola doğduğumu bana verdiği destekle hissettim, kendisine teşekkür ediyorum. Oğlumda bugün ilk kez babasının idmanını baştan sona tam izledi ve bana “Benim en mutlu günüm” dedi. İdman bitiminde ise oğlumla top oynadık, bu da beni çok mutlu etti. Futbolu bıraktıktan sonra ileri ki yıllarda Rizespor’da görev almak isterim. Ayrıca Rizespor’un Ukrayna’da fahri elçisi olurum. Çünkü ben orada çok fazla takımla, oyuncuyla içli dışlıyım. Ben bu kulübe bana ihtiyaç duyulması halinde seve seve görev almak isterim” cümlesini kullandı. DİZİ TEKLİFLERİNE AÇIĞIM"  Ukraynalı Morozıuk’un eşi Irina ise ülkenizde tanınmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek;” Türkiye’yi çok seviyorum, ara da sırada gelip, gidiyorum. Bana sosyal medya yoluyla çok sayıda mesajlar geliyor. Tabi bazı mesajları ise görmezden geliyorum. Eşimin normalde maçlarını izliyorum ama kendi sağlığım açısından maçların son bölümlerini izli yemiyorum. "MAALESEF İZLEMİYORUM"  "Rizespor’un maçlarının son dakikaları çok heyecanlı oluyor. Kendi sağlığımı düşündüğüm için son dakikalar çok gergin geçiyor ve ben bu durumda eşimin maçlarının son bölümünü maalesef izlemiyorum. Bende ülkemde amatör bir ligde bir takımın başkalığını yapıyorum." "HERHANGİ BİR TEKLİF GELMEDİ AMA..."  "Pandemi nedeniyle çalışmalara ara verdik ama genel de iyi gidiyor. Ülkenizden bana her hangi bir dizi teklifi gelmedi ama gelirse bir teklif ben isterim oynamaya"  (Skorer)

Irina Morozyuk: Dizi tekliflerini bekliyorum


Rizespor’un Ukraynalı savunma oyuncusu Mykola Morozyuk Antalya kampında eşi Irina Morozyuk ile özel röportaj verdi. (Instagram'dan alınmıştır)


3 yıldan beri yeşil–mavili forma altında başarılı bir performans sergileyen Ukraynalı tecrübeli oyuncu Morozyuk; "Açıkça söylemem gerekirse bu sezon çok kolay geçmiyor. Yeni hocamızla birlikte ligde çıkışa geçtik ve hedefimiz bu sezon sonunda orta sıraların üstü olarak belirledik. Rize’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübü çok benimsiyorum, benim kalbim burada, kendimi ülkemde gibi hissediyorum. Ligde yaşanan kötü sonuçlar her takımda olduğu gibi hoca değişikliği ile sonlanıyor. Ben buna alıştım, normal bir şey, bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Yeni hocamızla birlikte birçok şey değişti. Ben burada eski oyunculardan biriyim."
"Bizde çok ciddi bir özgüven vardı, Bülent hocanın gelmesi ile ilk önce kafamızda ki bazı şeyler değişti. Hocamız bize özgüven verdi ve maçlar kazandık. Hoca bize özgüven verdi, bizde onları mutlu ettik. Eşim Irina bana çok büyük fedakarlıklar yaptı. Rize’yi ve Türkiye’ye çok seviyor. Benim Rizespor’a geldiğim günden beri bana çok destek oldu, benim yeniden futbola doğduğumu bana verdiği destekle hissettim, kendisine teşekkür ediyorum. Oğlumda bugün ilk kez babasının idmanını baştan sona tam izledi ve bana


“Benim en mutlu günüm” dedi.


İdman bitiminde ise oğlumla top oynadık, bu da beni çok mutlu etti. Futbolu bıraktıktan sonra ileri ki yıllarda Rizespor’da görev almak isterim. Ayrıca Rizespor’un Ukrayna’da fahri elçisi olurum. Çünkü ben orada çok fazla takımla, oyuncuyla içli dışlıyım. Ben bu kulübe bana ihtiyaç duyulması halinde seve seve görev almak isterim” cümlesini kullandı.


DİZİ TEKLİFLERİNE AÇIĞIM" 


Ukraynalı Morozıuk’un eşi Irina ise ülkenizde tanınmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek;” Türkiye’yi çok seviyorum, ara da sırada gelip, gidiyorum. Bana sosyal medya yoluyla çok sayıda mesajlar geliyor. Tabi bazı mesajları ise görmezden geliyorum. Eşimin normalde maçlarını izliyorum ama kendi sağlığım açısından maçların son bölümlerini izli yemiyorum.


"MAALESEF İZLEMİYORUM" 


"Rizespor’un maçlarının son dakikaları çok heyecanlı oluyor. Kendi sağlığımı düşündüğüm için son dakikalar çok gergin geçiyor ve ben bu durumda eşimin maçlarının son bölümünü maalesef izlemiyorum. Bende ülkemde amatör bir ligde bir takımın başkalığını yapıyorum."


"HERHANGİ BİR TEKLİF GELMEDİ AMA..." 


"Pandemi nedeniyle çalışmalara ara verdik ama genel de iyi gidiyor. Ülkenizden bana her hangi bir dizi teklifi gelmedi ama gelirse bir teklif ben isterim oynamaya" 


(Skorer)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi