RİZEYE ÖZEL ÜNİVESİTE ÖNERİSİ

Eğitim 03.09.2021 - 12:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1690+ kez okundu.
 

RİZEYE ÖZEL ÜNİVESİTE ÖNERİSİ

Rize  Eski Borsa Başkanı Tahsin Sancak yapımı devam eden Çay çarşısının, Çiftekavak veya Gündoğdu güzelkahindan Rize ye gelen yerli ve yapanıcı turistlerin ilgisini çekeceğini belirterek,ilimize gelenlerin mutlaka ilgisini çekip cay çarşına uğrayacaklarını ifade ederek ,bomba etkisi yapacak bir Öner’i de bulundu. Sancak Ticaret borsasını yeni yapılan Cay çarşına taşınıp mevcud borsa bınasını özel Üniversite yapılmasını önerdi. Sancak yapılacak özel üniversitenin Cay ağırlıklı ve bir kaç bölünle kurulmasını önerirken, yapılacak bütün finansmanın kendisinin karşılayacağını ifade etti. Sancak'ın  bu açıklaması şehirde ve siyasi arenada nasıl karşılanacak merakla beklenirken ,Sancak in siyasi bir gündem mi yaratı bekleyip göreceğiz

Rize  Eski Borsa Başkanı Tahsin Sancak yapımı devam eden Çay çarşısının, Çiftekavak veya Gündoğdu güzelkahindan Rize ye gelen yerli ve yapanıcı turistlerin ilgisini çekeceğini belirterek,ilimize gelenlerin mutlaka ilgisini çekip cay çarşına uğrayacaklarını ifade ederek ,bomba etkisi yapacak bir Öner’i de bulundu.


Sancak Ticaret borsasını yeni yapılan Cay çarşına taşınıp mevcud borsa bınasını özel Üniversite yapılmasını önerdi.


Sancak yapılacak özel üniversitenin Cay ağırlıklı ve bir kaç bölünle kurulmasını önerirken, yapılacak bütün finansmanın kendisinin karşılayacağını ifade etti.


Sancak'ın  bu açıklaması şehirde ve siyasi arenada nasıl karşılanacak merakla beklenirken ,Sancak in siyasi bir gündem mi yaratı bekleyip göreceğiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi