RTEÜ MÜTEVELLİ HEYETİ İSTANBUL'DA TOPLANDI

Eğitim 25.12.2020 - 17:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2103+ kez okundu.
 

RTEÜ MÜTEVELLİ HEYETİ İSTANBUL'DA TOPLANDI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı, Vakıf Üyesi Hamdi SAFİ’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Mütevelli Heyet Başkanı Nusret BAYRAKTAR başkanlığındaki toplantıya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri KASIRGA, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal ERDOĞAN, RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun MERTOĞLU, Hamdi SAFİ, Abdulkadir KART ve Ali KOPUZ katıldı. Bir önceki toplantı sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret BAYRAKTAR, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Heyet, Üniversitemizin gelişimi ve hedefleri konusunda gelen taleplerin değerlendirmesi ve mali durumunu görüştü. Üniversitemizin fiziki ve teknolojik altyapısı ile eğitim, araştırma ve uygulama imkânlarının geliştirilmesi, kurumun alt yapısının daha da güçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilmesi planlanan projeler ve yatırımlar değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, Dijital Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin ENGİN bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının ardından heyet, Üniversitemiz ve Türk-Alman Üniversitesi ortak girişimi olarak kurulan Teknoloji Geliştirme Bölgesi Dijital Park Teknokent Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı, Vakıf Üyesi Hamdi SAFİ’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Mütevelli Heyet Başkanı Nusret BAYRAKTAR başkanlığındaki toplantıya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri KASIRGA, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal ERDOĞAN, RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun MERTOĞLU, Hamdi SAFİ, Abdulkadir KART ve Ali KOPUZ katıldı.


Bir önceki toplantı sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret BAYRAKTAR, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.


Heyet, Üniversitemizin gelişimi ve hedefleri konusunda gelen taleplerin değerlendirmesi ve mali durumunu görüştü. Üniversitemizin fiziki ve teknolojik altyapısı ile eğitim, araştırma ve uygulama imkânlarının geliştirilmesi, kurumun alt yapısının daha da güçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilmesi planlanan projeler ve yatırımlar değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.


Toplantıda ayrıca, Dijital Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin ENGİN bir sunum gerçekleştirdi.


Toplantının ardından heyet, Üniversitemiz ve Türk-Alman Üniversitesi ortak girişimi olarak kurulan Teknoloji Geliştirme Bölgesi Dijital Park Teknokent Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi