RTEÜ'NE 14 YENİ DOÇENT

Eğitim 25.11.2020 - 18:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3155+ kez okundu.
 

RTEÜ'NE 14 YENİ DOÇENT

Rize RTEĞÜ'nden yapılan açıklamada ; Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Hatice BEYAZAL POLAT ve Halil RAKICI, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Hüseyin FINDIK, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Songül ÖZYURT ile Kulak - Burun - Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Emine DEMİR; Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Nazife Begüm KARAN ve Zeynep GÜMRÜKÇÜ; Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Emine ÜLKER, Fizik Bölümü Katıhal Fiziği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sait Barış GÜNER; Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü Bankacılık ve Finans Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Ali ACARAY; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Konstrüksiyon ve İmalat Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Ali Paşa HEKİMOĞLU, İnşaat Mühendisliği Bölümü Ulaştırma Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Tuba KÜTÜK, Biyomühendislik Bölümü Biyomühendislik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Derya Bal ALTUNTAŞ , Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Şengül ŞANLIER girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazanmışlardır. Üniversitemizin çeşitli Fakülte ve Yüksekokullarında görev yapan 14 öğretim üyesi girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek doçent unvanı almaya hak kazandılar. Öğretim Üyelerimizi göstermiş oldukları başarı dolayısıyla tebrik ediyor, bundan sonraki akademik hayatlarında muvaffakiyetler diliyoruz. dnildiş.

Rize RTEĞÜ'nden yapılan açıklamada ;

Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Hatice BEYAZAL POLAT ve Halil RAKICI,

Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Hüseyin FINDIK,

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Songül ÖZYURT ile

Kulak - Burun - Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Emine DEMİR;

Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Nazife Begüm KARAN ve Zeynep GÜMRÜKÇÜ;

Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Emine ÜLKER,

Fizik Bölümü Katıhal Fiziği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sait Barış GÜNER;

Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü Bankacılık ve Finans Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Ali ACARAY;

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Konstrüksiyon ve İmalat Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Ali Paşa HEKİMOĞLU,

İnşaat Mühendisliği Bölümü Ulaştırma Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Tuba KÜTÜK,

Biyomühendislik Bölümü Biyomühendislik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Derya Bal ALTUNTAŞ ,

Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Şengül ŞANLIER girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazanmışlardır.

Üniversitemizin çeşitli Fakülte ve Yüksekokullarında görev yapan 14 öğretim üyesi girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek doçent unvanı almaya hak kazandılar.

Öğretim Üyelerimizi göstermiş oldukları başarı dolayısıyla tebrik ediyor, bundan sonraki akademik hayatlarında muvaffakiyetler diliyoruz. dnildiş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi