RTEÜ Öğretim Üyesi Yılın Bilim İnsanı Ödülünü Kazandı

Eğitim 26.04.2019 - 14:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2645+ kez okundu.
 

RTEÜ Öğretim Üyesi Yılın Bilim İnsanı Ödülünü Kazandı

RTEÜ Öğretim Üyesi   2018 Yılının Bilim İnsanı Ödülünü Kazandı    Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Enerji Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Erdem CÜCE 2018 yılının bilim insan ödülünü kazandı.    2012 yılından itibaren Bilim Kahramanları Derneği’nce organize edilip, üç farklı üniversite rektörü ile 7 seçici kurul üyesi tarafından yürütülen ve başvuruların bilime katkı, bilimin yayılmasına katkı ve bilimin toplum yararına kullanılmasına katkı kategorileri üzerinden değerlendirildiği Yılın Bilim İnsanı Programında Öğretim Üyemiz Erdem CÜCE, 99 başvuru üzerinden ödül almaya hak kazanan 6 bilim insanında biri oldu.    Amacı, genç bilim insanlarına kamuoyu önünde teşekkür ederek gençleri yüreklendirmek,  yeni araştırmalar için desteklemek ve toplumun tüm paydaşlarına bilimin birleştirici gücünü göstermek olan proje çerçevesinde ödül almaya hak kazanan bilim insanları için İstanbul Pera Müzesi’nde 2018 Genç Bilim İnsanı Ödül Töreni gerçekleştirildi.  Düzenlenen törende Öğretim Üyemiz ödülünü aldı. 

RTEÜ Öğretim Üyesi   2018 Yılının Bilim İnsanı Ödülünü Kazandı 

 

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Enerji Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Erdem CÜCE 2018 yılının bilim insan ödülünü kazandı. 

 

2012 yılından itibaren Bilim Kahramanları Derneği’nce organize edilip, üç farklı üniversite rektörü ile 7 seçici kurul üyesi tarafından yürütülen ve başvuruların bilime katkı, bilimin yayılmasına katkı ve bilimin toplum yararına kullanılmasına katkı kategorileri üzerinden değerlendirildiği Yılın Bilim İnsanı Programında Öğretim Üyemiz Erdem CÜCE, 99 başvuru üzerinden ödül almaya hak kazanan 6 bilim insanında biri oldu. 

 

Amacı, genç bilim insanlarına kamuoyu önünde teşekkür ederek gençleri yüreklendirmek,  yeni araştırmalar için desteklemek ve toplumun tüm paydaşlarına bilimin birleştirici gücünü göstermek olan proje çerçevesinde ödül almaya hak kazanan bilim insanları için İstanbul Pera Müzesi’nde 2018 Genç Bilim İnsanı Ödül Töreni gerçekleştirildi.  Düzenlenen törende Öğretim Üyemiz ödülünü aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi