RUSYA UKRAYNA SAVAŞI AKARYAKIT FİYATLARINI UÇURDU

Türkiye 24.02.2022 - 11:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1760+ kez okundu.
 

RUSYA UKRAYNA SAVAŞI AKARYAKIT FİYATLARINI UÇURDU

Benzine ve Motorine daha önce görülmemiş miktarda zam geliyor!   Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin buğün itibarıyla savaşa dönüşmesi nedeniyle brent petrol fiyatları zirveyi gördü. Brent petrol fiyatlarının zirveyi görmesiyle birlikte de benzin ve motorine daha önce görülmemiş miktarda zam bekleniyor. Benzinin litre fiyatına 1.10-1.50 t arasında TL Motorin tarafında ise 1.15-1.65 TL arasında zam bekleniyor. Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlaması küresel ve yerel piyasaları fena vurdu. Brent petrol fiyatı 2014'ten beri ilk defa 100 doların üzerine çıkarak rekor kırdı. Öte yandan Rus Rublesinin ardından, dolar karşısında en çok değer kaybeden para biriminin de TL olması nedeniyle benzin ve motorine daha önce eşi benzeri görülmemiş miktarda bir zam beklentisi oluştu. Benzinin litre fiyatına  1.10-1.50 t arasında TL Motorin tarafında ise 1.15-1.65 TL  arasında zam bekleniyor.

Benzine ve Motorine daha önce görülmemiş miktarda zam geliyor!

 

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin buğün itibarıyla savaşa dönüşmesi nedeniyle brent petrol fiyatları zirveyi gördü. Brent petrol fiyatlarının zirveyi görmesiyle birlikte de benzin ve motorine daha önce görülmemiş miktarda zam bekleniyor. Benzinin litre fiyatına 1.10-1.50 t arasında TL Motorin tarafında ise 1.15-1.65 TL arasında zam bekleniyor.


Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlaması küresel ve yerel piyasaları fena vurdu. Brent petrol fiyatı 2014'ten beri ilk defa 100 doların üzerine çıkarak rekor kırdı. Öte yandan Rus Rublesinin ardından, dolar karşısında en çok değer kaybeden para biriminin de TL olması nedeniyle benzin ve motorine daha önce eşi benzeri görülmemiş miktarda bir zam beklentisi oluştu.


Benzinin litre fiyatına  1.10-1.50 t arasında TL Motorin tarafında ise 1.15-1.65 TL  arasında zam bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi