SADECE BİR SORU SORMAK İSTİYORUM DEDİ VE ...

Spor 27.02.2021 - 18:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2636+ kez okundu.
 

SADECE BİR SORU SORMAK İSTİYORUM DEDİ VE ...

Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Rizespor'da Teknik Direktör Sumudica açıklamalarda bulundu. "Sadece bir soru sormak istiyorum. Tomas iyi hoca değil. Ünal Karaman iyi hoca değil. İsmail Kartal iyi hoca değil. Sumudica iyi hoca değil. O zaman hangi hoca gelmeli? Ben futbol için çalışıyorum, ama burada yapamadım. Kontratım var, eğer benim mutlu değillerse oturup konuşup anlatırız. Buraya Jose Mourinho gelse başarılı olamaz. Bir tane başarılı dripling yapamadı futbolcularımız."   Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Çaykur Rizespor sahasında Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın tıplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Bir kötü oynadığımız maç daha. Oynatmayı yine beceremedik. Gol atmak için fırsatta bulamadık. 70 dakikadan fazla rakibimizden 1 kişi fazlaydık. Bazen bir kişi eksik oynadığınızda daha iyi daha sıkı kapanıyorsunuz. Buda bizim için zor oluyor. Ben benim elimden gelen her şeyi yaptığıma inanıyorum. Hücuma daha fazla önem verdim. Bütün oyuncularımı sahaya sürdüm. Takım eminim ki Remy’nin ve Boldrin’in eksikliğini hissediyor. Oyuncularıma saygı duyarak söylüyorum bugün gol atacak oyuncum yoktu” dedi. "FUTBOLU UNUTMUŞ OLAMAM" Oyuncularına seslenen Sumudica, “İsmail Kartal, Ünal Karaman, Tomas kötüydü Sumudica’da mı kötü diyorsunuz? Gelen bütün hocalar kötü mü? Yarın takımın başına Mourinho gelse o da kötü hoca olur. Söylemek istediğim bir şey daha var; 'ben futbolu unutmuş olamam'. Kayseri’de Gaziantep’te başarılı sonuçlar aldım. Futbolu unutmadım. Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Kulüp çok iyi bir kulüp. Bütün imkanlarını sağlıyor. Maaşları da gününde yatırıyor her şeyleri tamam ama bazen bu yeterli olmuyor” diye konuştu. Video oyunu oynamadıklarını kaydeden Sumudica, “Elimde joystick yok kontrol edemiyorum oyunu. Elimdeki bütün hücum oyuncuları sahaya sürdüm. Bu oyunun nedeni ne olabilir bilmiyorum” şeklinde konuştu.  ÇALIMBAY: GÜZEL KARŞILAŞMA ÇIKARDIK Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise “Bu maç iki takım açısından da önemliydi. Bugün de 11 kişiyken baya bir pozisyonumuz vardı. 10 kişi kaldığımızda da baskılı bir mücadelemiz oldu. İkinci yarıda da tek mücadelemiz rakibi kendi sahamızda karşılayıp rakibi kontra ataklarla yenebilmekti. Oyun disiplinini sağladık güzel bir karşılaşma çıkardık” dedi.

Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Rizespor'da Teknik Direktör Sumudica açıklamalarda bulundu.


"Sadece bir soru sormak istiyorum. Tomas iyi hoca değil. Ünal Karaman iyi hoca değil. İsmail Kartal iyi hoca değil. Sumudica iyi hoca değil. O zaman hangi hoca gelmeli? Ben futbol için çalışıyorum, ama burada yapamadım. Kontratım var, eğer benim mutlu değillerse oturup konuşup anlatırız. Buraya Jose Mourinho gelse başarılı olamaz. Bir tane başarılı dripling yapamadı futbolcularımız."
 

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Çaykur Rizespor sahasında Demir Grup Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın tıplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Bir kötü oynadığımız maç daha. Oynatmayı yine beceremedik. Gol atmak için fırsatta bulamadık. 70 dakikadan fazla rakibimizden 1 kişi fazlaydık. Bazen bir kişi eksik oynadığınızda daha iyi daha sıkı kapanıyorsunuz. Buda bizim için zor oluyor. Ben benim elimden gelen her şeyi yaptığıma inanıyorum. Hücuma daha fazla önem verdim. Bütün oyuncularımı sahaya sürdüm. Takım eminim ki Remy’nin ve Boldrin’in eksikliğini hissediyor. Oyuncularıma saygı duyarak söylüyorum bugün gol atacak oyuncum yoktu” dedi.

"FUTBOLU UNUTMUŞ OLAMAM"

Oyuncularına seslenen Sumudica, “İsmail Kartal, Ünal Karaman, Tomas kötüydü Sumudica’da mı kötü diyorsunuz? Gelen bütün hocalar kötü mü? Yarın takımın başına Mourinho gelse o da kötü hoca olur. Söylemek istediğim bir şey daha var; 'ben futbolu unutmuş olamam'. Kayseri’de Gaziantep’te başarılı sonuçlar aldım. Futbolu unutmadım. Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Kulüp çok iyi bir kulüp. Bütün imkanlarını sağlıyor. Maaşları da gününde yatırıyor her şeyleri tamam ama bazen bu yeterli olmuyor” diye konuştu.

Video oyunu oynamadıklarını kaydeden Sumudica, “Elimde joystick yok kontrol edemiyorum oyunu. Elimdeki bütün hücum oyuncuları sahaya sürdüm. Bu oyunun nedeni ne olabilir bilmiyorum” şeklinde konuştu. 

ÇALIMBAY: GÜZEL KARŞILAŞMA ÇIKARDIK

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise “Bu maç iki takım açısından da önemliydi. Bugün de 11 kişiyken baya bir pozisyonumuz vardı. 10 kişi kaldığımızda da baskılı bir mücadelemiz oldu. İkinci yarıda da tek mücadelemiz rakibi kendi sahamızda karşılayıp rakibi kontra ataklarla yenebilmekti. Oyun disiplinini sağladık güzel bir karşılaşma çıkardık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi