SAFFET METE: HİZMETLERİMİZE HİZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Rize 29.08.2021 - 16:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2271+ kez okundu.
 

SAFFET METE: HİZMETLERİMİZE HİZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Rize İyidere Belediye Başkanı Saffet METE İyidere ilçemizde yapmış olduğu ve devam eden işleri hiç kesintisiz devam ettirdiklerini hemen hemen her mahallemize hizmet getirdiklerini ilçe insanımıza hizmetlerinin aralıksız süreceğini belirterek hizmetlerini başlıklar halinde açıkladı.        İlçe merkezinde Yalıboyu ve Menderes caddesinde bitirdiğimiz Alt yapı Kanalizasyon, içme suyu, Yağmur suyu,Doğalgaz, Telekom alt yapı çalışmalarımda bu hafta itibari Yaya kaldırımı ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarına başladık.      Koko Deremizde ıslah çalışmaları devam ediyor.      Merkez (Samsoz) yolu üzerin de aydınlatma çalışmalarımızı bitirdik. Yayalarımız için Demir korkuluk çalışmalarımız devam ediyor.      HAZAR MAHALLESİ:     Eksik kalan yol Betonlama çalışmalarımız yarın itibari ile bitiriyoruz.     içme suyu çalışmalarımız devam ediyor.      içme suyu Depomuzun Kaba inşaatını bu hafta itibari ile bitirmiş olacağız.       FIÇITAŞI MAHALLESİ:      Sahil yolu üzerindeki yol genişleme duvar çalışmalarına başladık.        Gumislar mevkiin de yol genişleme istinat duvar çalışmalarımız bugün itibari ile bitiyor.       FETHİYE MAHALLESİ:      Çarşamba günü itibari ile okul mevkiin den başlayarak merkez mahallemize kadar Bitirmiş olduğumuz içme suyu, Alt yapı kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarını olan yerlerde yol genişleme ve istinat duvar çalışmalarımıza başlıyoruz.       YAPRAKLAR MAHALLESİ:      Adatepe mevkiin de Su abone çalışmalarımıza başladık. İnşallah on gün için de bitirip Adatepe mahallemizi tarihin de ilk kez Şebeke suyu ile buluşturmuş olacağız. SARAYKÖY, YALIKÖY,ÜSTÜPÜLER VE ÇANAKÇEŞME Mahallerimizde değiştirdiğimiz cadde ve sokak isimlerini tabela çalışmalarına başladık. Sarayköy Mahallemizde Dere ıslah çalışmalarımız devam ediyor.     Saffet Başkan Halkımıza hizmetlerinin  devam edeceğini açıkladı

Rize İyidere Belediye Başkanı Saffet METE İyidere ilçemizde yapmış olduğu ve devam eden işleri hiç kesintisiz devam ettirdiklerini hemen hemen her mahallemize hizmet getirdiklerini ilçe insanımıza hizmetlerinin aralıksız süreceğini belirterek hizmetlerini başlıklar halinde açıkladı.
      
İlçe merkezinde Yalıboyu ve Menderes caddesinde bitirdiğimiz Alt yapı Kanalizasyon, içme suyu, Yağmur suyu,Doğalgaz, Telekom alt yapı çalışmalarımda bu hafta itibari Yaya kaldırımı ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarına başladık.

    
Koko Deremizde ıslah çalışmaları devam ediyor.

    
Merkez (Samsoz) yolu üzerin de aydınlatma çalışmalarımızı bitirdik. Yayalarımız için Demir korkuluk çalışmalarımız devam ediyor.

    
HAZAR MAHALLESİ:

   
Eksik kalan yol Betonlama çalışmalarımız yarın itibari ile bitiriyoruz.

   
içme suyu çalışmalarımız devam ediyor.

    
içme suyu Depomuzun Kaba inşaatını bu hafta itibari ile bitirmiş olacağız.

     
FIÇITAŞI MAHALLESİ:

    
Sahil yolu üzerindeki yol genişleme duvar çalışmalarına başladık.

      
Gumislar mevkiin de yol genişleme istinat duvar çalışmalarımız bugün itibari ile bitiyor.

     
FETHİYE MAHALLESİ:

    
Çarşamba günü itibari ile okul mevkiin den başlayarak merkez mahallemize kadar Bitirmiş olduğumuz içme suyu, Alt yapı kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarını olan yerlerde yol genişleme ve istinat duvar çalışmalarımıza başlıyoruz.

     
YAPRAKLAR MAHALLESİ:

    
Adatepe mevkiin de Su abone çalışmalarımıza başladık. İnşallah on gün için de bitirip Adatepe mahallemizi tarihin de ilk kez Şebeke suyu ile buluşturmuş olacağız.


SARAYKÖY, YALIKÖY,ÜSTÜPÜLER VE ÇANAKÇEŞME Mahallerimizde değiştirdiğimiz cadde ve sokak isimlerini tabela çalışmalarına başladık.

Sarayköy Mahallemizde Dere ıslah çalışmalarımız devam ediyor.
   
Saffet Başkan Halkımıza hizmetlerinin  devam edeceğini açıkladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi