Sahibini 5 gündür hastane kapısında bekleyen köpek, dünya basınında

Trabzon 22.01.2021 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2014+ kez okundu.
 

Sahibini 5 gündür hastane kapısında bekleyen köpek, dünya basınında

TRABZON’da, ‘Boncuk’ isimli köpeğin rahatsızlanan sahibi Cemal Şentürk’ü, tedavi gördüğü hastanenin giriş kapısında 5 gün boyunca beklemesi, dünya basınında geniş yer buldu. Avrupa ve ABD medyası, DHA’nın servis ettiği haberi okurlarına manşetlerden duyurdu. Kentte yaşayan Cemal Şentürk, 14 Ocak’ta Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi'ne kaldırıldı. Cemal Şentürk tedaviye alınırken, sahibinin taşındığı ambulansı takip eden 'Boncuk' isimli köpek de hastanenin giriş kapısı önünde beklemeye başladı. Şentürk’ün yakınları tarafından eve götürülen sevimli köpek, her defasında yeniden hastaneye döndü. Sevimli köpek, hastane personeli ve vatandaşların ilgi odağı oldu. Sağlık durumu iyiye giden Şentürk’ün, tekerlekli sandalyeyle aşağı inip, bekleyişini sürdüren ve hastane çalışanlarınca beslenen köpeğiyle buluşması, duygusal anlara sahne oldu. Cemal Şentürk, 6'ncı günde tedavisinin ardından taburcu olup evine döndü.    DÜNYA BASININDA GENİŞ YER BULDU   Boncuk'un sahibinin tedavi gördüğü özel hastanenin giriş kapısı önünde 5 gün boyunca beklemesi, dünya basınında da geniş yer buldu. Avrupa ve ABD medyası, DHA’nın servis ettiği haberi okurlarına manşetlerden duyurdu. ABD’nin köklü gazetelerinden The Washington Post, 'Köpek sahibini günlerdir Türk hastanesinin önünde bekliyor' başlığı ile haberi okurlarına aktardı. New York Daily News de haberi, 'Köpek günlerdir hastanenin önünde sahibi için bekliyor" başlığı ile duyurdu. ABD merkezli haber ajansı Associated Pres de haberi servis eden medya kuruluşları arasında yer aldı. İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Guardian ise haberi "Sabırlı köpek sahibini günlerce hastanenin dışında bekledi" başlığını attı. 

TRABZON’da, ‘Boncuk’ isimli köpeğin rahatsızlanan sahibi Cemal Şentürk’ü, tedavi gördüğü hastanenin giriş kapısında 5 gün boyunca beklemesi, dünya basınında geniş yer buldu. Avrupa ve ABD medyası, DHA’nın servis ettiği haberi okurlarına manşetlerden duyurdu. Kentte yaşayan Cemal Şentürk, 14 Ocak’ta Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi'ne kaldırıldı. Cemal Şentürk tedaviye alınırken, sahibinin taşındığı ambulansı takip eden 'Boncuk' isimli köpek de hastanenin giriş kapısı önünde beklemeye başladı. Şentürk’ün yakınları tarafından eve götürülen sevimli köpek, her defasında yeniden hastaneye döndü. Sevimli köpek, hastane personeli ve vatandaşların ilgi odağı oldu. Sağlık durumu iyiye giden Şentürk’ün, tekerlekli sandalyeyle aşağı inip, bekleyişini sürdüren ve hastane çalışanlarınca beslenen köpeğiyle buluşması, duygusal anlara sahne oldu. Cemal Şentürk, 6'ncı günde tedavisinin ardından taburcu olup evine döndü. 

 

DÜNYA BASININDA GENİŞ YER BULDU

 

Boncuk'un sahibinin tedavi gördüğü özel hastanenin giriş kapısı önünde 5 gün boyunca beklemesi, dünya basınında da geniş yer buldu. Avrupa ve ABD medyası, DHA’nın servis ettiği haberi okurlarına manşetlerden duyurdu. ABD’nin köklü gazetelerinden The Washington Post, 'Köpek sahibini günlerdir Türk hastanesinin önünde bekliyor' başlığı ile haberi okurlarına aktardı. New York Daily News de haberi, 'Köpek günlerdir hastanenin önünde sahibi için bekliyor" başlığı ile duyurdu. ABD merkezli haber ajansı Associated Pres de haberi servis eden medya kuruluşları arasında yer aldı. İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Guardian ise haberi "Sabırlı köpek sahibini günlerce hastanenin dışında bekledi" başlığını attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi