Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Vali Çeber’e 40. Yıl Ziyareti

Rize 21.06.2022 - 13:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2056+ kez okundu.
 

Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Vali Çeber’e 40. Yıl Ziyareti

Rize Valisi Kemal Çeber, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40.  kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Rize SAGET-34 Bot Komutanı SG. GV. BCVŞ Mustafa Kürşat Taştan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Vali Çeber, kabulde yaptığı konuşmasında, Sahil Güvenlik Komutanlığı, denizlerimizde emniyet ve asayişin sağlanması, yasadışı göç ve kaçakçılıkla mücadele gibi birçok görevi 40 yıldır başarıyla sürdürdüğünü belirterek, “ Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, deniz yetki alanlarımızın emniyetinin sağlanmasında ve ulusal çıkarlarımızın korunmasında en büyük güvencemiz olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız üstlenmiş bulunduğu görev ve sorumlulukları, her kademedeki nitelikli ve donanımlı personeliyle bugün olduğu gibi bundan sonra da başarıyla yerine getirmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 40. Kuruluş yıldönümünü içtenlikte kutluyor ve değerli mensupları ile ailelerine şükranlarımı, saygı ve sevgilerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Milletimizin huzuru ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi Ziyarette Rize SAGET-34 Bot Komutanı SG. GV. BCVŞ Mustafa Kürşat Taştan, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40. Kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler ve yapılan çalışmalarla ilgili Vali Kemal Çeber’e bilgi verdi.

Rize Valisi Kemal Çeber, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40.  kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Rize SAGET-34 Bot Komutanı SG. GV. BCVŞ Mustafa Kürşat Taştan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.


Vali Çeber, kabulde yaptığı konuşmasında, Sahil Güvenlik Komutanlığı, denizlerimizde emniyet ve asayişin sağlanması, yasadışı göç ve kaçakçılıkla mücadele gibi birçok görevi 40 yıldır başarıyla sürdürdüğünü belirterek, “ Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, deniz yetki alanlarımızın emniyetinin sağlanmasında ve ulusal çıkarlarımızın korunmasında en büyük güvencemiz olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız üstlenmiş bulunduğu görev ve sorumlulukları, her kademedeki nitelikli ve donanımlı personeliyle bugün olduğu gibi bundan sonra da başarıyla yerine getirmeye devam edecektir.


Bu duygu ve düşüncelerle Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 40. Kuruluş yıldönümünü içtenlikte kutluyor ve değerli mensupları ile ailelerine şükranlarımı, saygı ve sevgilerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Milletimizin huzuru ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi


Ziyarette Rize SAGET-34 Bot Komutanı SG. GV. BCVŞ Mustafa Kürşat Taştan, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40. Kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler ve yapılan çalışmalarla ilgili Vali Kemal Çeber’e bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi