Sahile zorunlu iniş yapan Azerbaycan askeri helikopterinde arıza giderildi (3)

GİRESUN 21.05.2021 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2609+ kez okundu.
 

Sahile zorunlu iniş yapan Azerbaycan askeri helikopterinde arıza giderildi (3)

İKİNCİ ACİL İNİŞ KAMERADA   Giresun'un Tirebolu ilçesinde arızası giderildikten sonra havalanan Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait Mİ-17 tipi helikopterin, bölgeye ikinci kez acil iniş yaptığı anlar Demirören Haber Ajansı (DHA) kamerası tarafından görüntülendi. O ANLARI ANLATTILAR Ekipler, arızayı gidermek için yeniden çalışma başlatırken, sahilde helikopterin inişine tanık olanlar o anları anlattı. Çok korktuklarını söyleyen arkadaş grubundan İrem Vural, “Doğum günüm için arkadaşlarımla sahilde toplandık. Helikopterin kalkışını gördük. Gitti zannettik. Çok geçmeden helikopter geri geldi. 'Bir şey olmaz, geçip gider' diye düşündük. Ama helikopterin rüzgârı yüzünden her şey savruldu. Pizzalarımız ve doğum günü pastam denize karıştı. Çok korktuk toz bulutu içinde kalınca. Helikopter hemen yanımıza indi” dedi. Bu arada, helikopterin iş makinesi yardımıyla, ilk onarıldığı Karadeniz Sahil Yolu'ndaki bölgeye alınması için de çalışma başlatıldı. 

İKİNCİ ACİL İNİŞ KAMERADA

 

Giresun'un Tirebolu ilçesinde arızası giderildikten sonra havalanan Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait Mİ-17 tipi helikopterin, bölgeye ikinci kez acil iniş yaptığı anlar Demirören Haber Ajansı (DHA) kamerası tarafından görüntülendi. O ANLARI ANLATTILAR Ekipler, arızayı gidermek için yeniden çalışma başlatırken, sahilde helikopterin inişine tanık olanlar o anları anlattı. Çok korktuklarını söyleyen arkadaş grubundan İrem Vural, “Doğum günüm için arkadaşlarımla sahilde toplandık. Helikopterin kalkışını gördük. Gitti zannettik. Çok geçmeden helikopter geri geldi. 'Bir şey olmaz, geçip gider' diye düşündük. Ama helikopterin rüzgârı yüzünden her şey savruldu. Pizzalarımız ve doğum günü pastam denize karıştı. Çok korktuk toz bulutu içinde kalınca. Helikopter hemen yanımıza indi” dedi. Bu arada, helikopterin iş makinesi yardımıyla, ilk onarıldığı Karadeniz Sahil Yolu'ndaki bölgeye alınması için de çalışma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi