SAHTE DİPLOMA İDDİLARI İÇİN CHP'Lİ VEKİLE HODRİ MEYDAN

Siyaset 21.12.2020 - 11:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2181+ kez okundu.
 

SAHTE DİPLOMA İDDİLARI İÇİN CHP'Lİ VEKİLE HODRİ MEYDAN

Hamza Yerlikaya'nın sahte diploma iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından çok sert açıklama yaparak CHP'li Engin Özkoç'a 'diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum.' dedi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Hamza Yerlikaya'nın sahte diploma ile üniversiteye kayıt yaptırmaya çalıştığı ve bu nedenle yargılandığı iddiaları ortaya atılmıştı. Hamza Yerlikaya'nın sahte diploma iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından çok sert açıklama yaparak, CHP Milletvekili Engin Özkoç'a 'diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum. Aksi durumda sen ne yapacaksın? İspat edemezsen milletvekilliğinden istifa edecekmisin?' dedi. İşte Hamza Yerlikayanın açıklaması; Tasması kimin elinde olduğu belli olmayan Engin Özkoç Şimdi iyi dinle;eğer benim diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum.Aksi durumda sen ne yapacaksın? İspat edemezsen milletvekilliğinden istifa edecekmisin. Hodri meydan

Hamza Yerlikaya'nın sahte diploma iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından çok sert açıklama yaparak CHP'li Engin Özkoç'a 'diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum.' dedi.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Hamza Yerlikaya'nın sahte diploma ile üniversiteye kayıt yaptırmaya çalıştığı ve bu nedenle yargılandığı iddiaları ortaya atılmıştı.


Hamza Yerlikaya'nın sahte diploma iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından çok sert açıklama yaparak, CHP Milletvekili Engin Özkoç'a 'diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum. Aksi durumda sen ne yapacaksın? İspat edemezsen milletvekilliğinden istifa edecekmisin?' dedi.


İşte Hamza Yerlikayanın açıklaması;


Tasması kimin elinde olduğu belli olmayan Engin Özkoç Şimdi iyi dinle;eğer benim diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum.Aksi durumda sen ne yapacaksın? İspat edemezsen milletvekilliğinden istifa edecekmisin. Hodri meydan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi