Şampiyon takımın futbolcusundan taraftar önünde evlilik teklifi

BARTIN 10.04.2022 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2872+ kez okundu.
 

Şampiyon takımın futbolcusundan taraftar önünde evlilik teklifi

BÖLGESEL Amatör Lig şampiyonu olan Bartınspor’un futbolcusu Hasan Cankurt, kız arkadaşına maç öncesinde taraftarın önünde evlilik teklifinde bulundu. Genç kız, evlilik teklifini kabul etti.   Bölgesel Amatör Ligin son haftasında şampiyonluğunu garantileyen Bartınspor, son maçını kendi evinde Taşköprüspor takımıyla oynadı. Sezonun son maçında Bartın Atatürk Stadyumu'nda karşılaşma öncesi şampiyonluk kutlaması yapıldı. Bartınsporlu oyuncu Hasan Cankurt’un kız arkadaşı Tuğçe Örsdemir de protokol tribününde maçı izlemek için geldi. Bartınsporlu futbolcular, takım arkadaşları Hasan Cankurt' için hazırlanan 'Benimle evlenir misin Tuğçe' yazılı pankartla sahaya çıktı. Tuğçe Örsdemir'de  sahaya inerek, taraftarların önünde Hasan Cankurt'un evlilik teklifini kabul etti. Taraftarlar Hasan Cankurt ve Tuğçe Örsdemir’i uzun süre alkışlayarak, mutluluklarına ortak oldu.

BÖLGESEL Amatör Lig şampiyonu olan Bartınspor’un futbolcusu Hasan Cankurt, kız arkadaşına maç öncesinde taraftarın önünde evlilik teklifinde bulundu. Genç kız, evlilik teklifini kabul etti.

 

Bölgesel Amatör Ligin son haftasında şampiyonluğunu garantileyen Bartınspor, son maçını kendi evinde Taşköprüspor takımıyla oynadı. Sezonun son maçında Bartın Atatürk Stadyumu'nda karşılaşma öncesi şampiyonluk kutlaması yapıldı. Bartınsporlu oyuncu Hasan Cankurt’un kız arkadaşı Tuğçe Örsdemir de protokol tribününde maçı izlemek için geldi. Bartınsporlu futbolcular, takım arkadaşları Hasan Cankurt' için hazırlanan 'Benimle evlenir misin Tuğçe' yazılı pankartla sahaya çıktı. Tuğçe Örsdemir'de  sahaya inerek, taraftarların önünde Hasan Cankurt'un evlilik teklifini kabul etti. Taraftarlar Hasan Cankurt ve Tuğçe Örsdemir’i uzun süre alkışlayarak, mutluluklarına ortak oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi