Samsun'da, koronavirüs denetimi

Genel 15.12.2020 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2465+ kez okundu.
 

Samsun'da, koronavirüs denetimi

SAMSUN'da koronavirüs tedbirleri kapsamında, polis ekipleri kentin giriş noktalarında denetimlerini sürdürüyor.   İlkadım Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin giriş noktasında yaptığı denetimlerde günde ortalama 450 araç ve 750 kişi sorguluyor. Denetimlerde, maske ve kimlik kontrollerinin yanı sıra Hayat Eve Sığar (HES) kodu ile Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılarak, vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunuluyor. Uygulama sırasında konuşan yolculardan Nalan Şuşut, "Herkesin sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyması gerekiyor. Bunu hep birlikte çözeceğiz. Hepimiz kurallara uyarsak çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok" dedi. 

SAMSUN'da koronavirüs tedbirleri kapsamında, polis ekipleri kentin giriş noktalarında denetimlerini sürdürüyor.

 

İlkadım Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin giriş noktasında yaptığı denetimlerde günde ortalama 450 araç ve 750 kişi sorguluyor. Denetimlerde, maske ve kimlik kontrollerinin yanı sıra Hayat Eve Sığar (HES) kodu ile Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılarak, vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunuluyor. Uygulama sırasında konuşan yolculardan Nalan Şuşut, "Herkesin sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyması gerekiyor. Bunu hep birlikte çözeceğiz. Hepimiz kurallara uyarsak çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi