SAMSUNSPOR SÜPER LİG YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ENGELİ DAHA AŞTI

Spor 20.02.2021 - 23:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1903+ kez okundu.
 

SAMSUNSPOR SÜPER LİG YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ENGELİ DAHA AŞTI

TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, İstanbulspor deplasmanında 1-0 galip gelmeyi başardı.  Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede Kırmısı beyazlı eki, 13. dakikada Gökhan Karadeniz'in ortasına iyi yükselen Guido harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi.  Karşılaşmada başka gol olmayınca, Samsunspor zirve mücadelesinde altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Son 9 maçından 8 galibiyet ve bir de beraberlikle ayrılan Samsunspor ise 46 puanla lider Giresunspor'u takibini sürdürdü. Ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı da kaybederek zirve yarışında ağır yara alan İstanbulspor ise 40 puanla 3. sırada kaldı.

TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, İstanbulspor deplasmanında 1-0 galip gelmeyi başardı. 

Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede Kırmısı beyazlı eki, 13. dakikada Gökhan Karadeniz'in ortasına iyi yükselen Guido harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 

Karşılaşmada başka gol olmayınca, Samsunspor zirve mücadelesinde altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Son 9 maçından 8 galibiyet ve bir de beraberlikle ayrılan Samsunspor ise 46 puanla lider Giresunspor'u takibini sürdürdü.

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı da kaybederek zirve yarışında ağır yara alan İstanbulspor ise 40 puanla 3. sırada kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi