Şavşat'ta ahşap ev kül oldu

ARTVİN 29.06.2021 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1975+ kez okundu.
 

Şavşat'ta ahşap ev kül oldu

ARTVİN’in Şavşat ilçesinde Ahmet Urhan’a ait ahşap ev, çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında evde bulunan kısmi felçli Hatice Urhan (66) ise vatandaşlar tarafından evden çıkarıldı. Bacaklarında yanıklar oluşan Urhan, hastaneye kaldırıldı. Yangın, saat 13.30 sıralarında ilçeye bağlı Leymur Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Urhan’a ait ahşap evin çatısında, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek tüm evi sardı. Yangın sırasında evde bulunan ve kısmi felç olduğu öğrenilen Hatice Urhan (66), vatandaşlar tarafından evden çıkarıldı. İhbarı üzerine mahalleye itfaiye, 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacaklarında yanıklar oluşan Hatice Urhan, ilk müdahalesinin ardından Şavşat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına alırken, yangın nedeniyle ev ve 1 ahır kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. ‘   MAHALLELİ OLARAK MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTIK’ Leymur Mahallesi Muhtar Resul Urhan, “Yangını görünce hemen itfaiye ve jandarmaya bilgi verdim. Evin çatısında başlayan yangına, önce bizler müdahale etmeye çalıştık. Ev ahşap olduğu için alevler bir anda tüm evi sardı. İtfaiye ekipleri, hemen olay yerine geldi ama ev ve ahır tamamen yandı" dedi. 

ARTVİN’in Şavşat ilçesinde Ahmet Urhan’a ait ahşap ev, çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında evde bulunan kısmi felçli Hatice Urhan (66) ise vatandaşlar tarafından evden çıkarıldı. Bacaklarında yanıklar oluşan Urhan, hastaneye kaldırıldı. Yangın, saat 13.30 sıralarında ilçeye bağlı Leymur Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Urhan’a ait ahşap evin çatısında, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek tüm evi sardı. Yangın sırasında evde bulunan ve kısmi felç olduğu öğrenilen Hatice Urhan (66), vatandaşlar tarafından evden çıkarıldı. İhbarı üzerine mahalleye itfaiye, 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacaklarında yanıklar oluşan Hatice Urhan, ilk müdahalesinin ardından Şavşat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına alırken, yangın nedeniyle ev ve 1 ahır kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. ‘

 

MAHALLELİ OLARAK MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTIK’ Leymur Mahallesi Muhtar Resul Urhan, “Yangını görünce hemen itfaiye ve jandarmaya bilgi verdim. Evin çatısında başlayan yangına, önce bizler müdahale etmeye çalıştık. Ev ahşap olduğu için alevler bir anda tüm evi sardı. İtfaiye ekipleri, hemen olay yerine geldi ama ev ve ahır tamamen yandı" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi