SAYIN VALİM ÇÖP OLMASIN SAHİP ÇIKIN !

Kültür 09.12.2020 - 17:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1712+ kez okundu.
 

SAYIN VALİM ÇÖP OLMASIN SAHİP ÇIKIN !

Rize İhtisas Kütüphanesi sahibi Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu sosyal medya hesabından Rize Vali Kemal Çeber’e çağrıda bulunarak ’Rize arşivleri çöp olmadan sahip çıkın, dijital ortama aktarmak için bana yardımcı olunuz’dedi.       Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu yazılı açıklamasında Vali Kemal Çeber‘e şöyle seslendi’ Hayatımın son on yılında bu şehirde birçok kurumun arşivi maalesef ‘’geri dönüşüm’ ’adı altında çöpe gönderildi. Adımız çıktı dokuza, inmez sekize. Ama gelin görün ki içimdeki bu sevda ateşi beni rahat bırakmıyor nedense. Şehrim adına, hemşerilerim adına üzülüyorum, içim içimi yiyor. Çok yakın bir zamanda bile çok önemli bir arşivimiz yok edildi bu şehirde ve kimsenin haberi bile olmadı. Şu anda bu şehirde tamamen tahrip olmamış iki tane arşiv var. Kişisel becerilerimi kullanarak bu arşivleri tarama imkânını başaramadım. Gelecek neslimiz, bizlerin cep telefonlarımızdan gönderdiğimiz mesajlarımıza, beğenilerimize varıncaya kadar ulaşacak. O zamanlarda bizler kabirlerimizde olacağız mutlaka. Bizim bazı şeyler yapmamız lazım, geleceğimize bazı bilgileri aktarmamız lazım. Rahmetle anılmamız lazım. Bu şehrin her yerine giren birisi olarak söylüyorum ve sizden rica ve istirham ediyorum ki çağırın beni lütfen, çıkaralım şu arşivleri gün ışığına, aktaralım geleceğe bazı şeyleri. Yalvarmam gerekiyorsa yalvarıyorum ama ne olur çabuk olalım lütfen’’dedi.  

Rize İhtisas Kütüphanesi sahibi Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu sosyal medya hesabından Rize Vali Kemal Çeber’e çağrıda bulunarak ’Rize arşivleri çöp olmadan sahip çıkın, dijital ortama aktarmak için bana yardımcı olunuz’dedi.

     
Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu yazılı açıklamasında Vali Kemal Çeber‘e şöyle seslendi’ Hayatımın son on yılında bu şehirde birçok kurumun arşivi maalesef ‘’geri dönüşüm’ ’adı altında çöpe gönderildi. Adımız çıktı dokuza, inmez sekize. Ama gelin görün ki içimdeki bu sevda ateşi beni rahat bırakmıyor nedense. Şehrim adına, hemşerilerim adına üzülüyorum, içim içimi yiyor.


Çok yakın bir zamanda bile çok önemli bir arşivimiz yok edildi bu şehirde ve kimsenin haberi bile olmadı. Şu anda bu şehirde tamamen tahrip olmamış iki tane arşiv var. Kişisel becerilerimi kullanarak bu arşivleri tarama imkânını başaramadım. Gelecek neslimiz, bizlerin cep telefonlarımızdan gönderdiğimiz mesajlarımıza, beğenilerimize varıncaya kadar ulaşacak. O zamanlarda bizler kabirlerimizde olacağız mutlaka. Bizim bazı şeyler yapmamız lazım, geleceğimize bazı bilgileri aktarmamız lazım. Rahmetle anılmamız lazım. Bu şehrin her yerine giren birisi olarak söylüyorum ve sizden rica ve istirham ediyorum ki çağırın beni lütfen, çıkaralım şu arşivleri gün ışığına, aktaralım geleceğe bazı şeyleri. Yalvarmam gerekiyorsa yalvarıyorum ama ne olur çabuk olalım lütfen’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi