ŞEHİT ATEŞİ KARADENİZ'E DÜŞTÜ

ZONGULDAK 26.04.2022 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1849+ kez okundu.
 

ŞEHİT ATEŞİ KARADENİZ'E DÜŞTÜ

PENÇE- Kilit Operasyonu'nda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Doğukan Korkmaz’ın (22) acı haberi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki baba ocağına ulaştı.   Baba Sinan Korkmaz, küçüklüğünden itibaren oğlunun en büyük hayalinin askerlik olduğunu söyledi. Pençe- Kilit Operasyonu’na katılan Sözleşmeli Piyade Er Doğukan Korkmaz, teröristlerin saldırısında şehit oldu. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, şehit Korkmaz’ın Ereğli ilçesi Ömerli Mahallesi’ndeki ailesine acı haberi verdi. Şehidin evi ve Kaynarca Caddesine Türk bayrakları asıldı. Oğluyla en son dün akşam telefonda görüştüklerini belirten Sinan Korkmaz, "Olan biteni konuştuk, 'Dikkat et' dedim. Keyfi iyiydi, uzun konuştuk, arkadaşlarına selam söyledi. Hayali küçüklükten beri asker olmaktı. 1,5 senedir oradaydı. 2 ay önce yüz yüze görüşmüştük. Küçüklüğünden beri asker olmak istiyordu" dedi.    'GURUR KAYNAĞIMIZDI'   Asker olduğunda oğlunun hayallerine kavuştuğunu belirten Şerife Korkmaz ise "Evladımızla gurur duyduk. Gurur kaynağımızdı bizim, canımızdı. En son dün telefon ile görüştük. 'İyiyim, rahatım çok iyi' dedi" diye konuştu.  Şehit Doğukan Korkmaz’ın cenazesi, yarın Ömerli Mahallesi’nde düzenlenecek tören sonrası toprağa verilecek.

PENÇE- Kilit Operasyonu'nda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Doğukan Korkmaz’ın (22) acı haberi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

 

Baba Sinan Korkmaz, küçüklüğünden itibaren oğlunun en büyük hayalinin askerlik olduğunu söyledi. Pençe- Kilit Operasyonu’na katılan Sözleşmeli Piyade Er Doğukan Korkmaz, teröristlerin saldırısında şehit oldu. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, şehit Korkmaz’ın Ereğli ilçesi Ömerli Mahallesi’ndeki ailesine acı haberi verdi. Şehidin evi ve Kaynarca Caddesine Türk bayrakları asıldı. Oğluyla en son dün akşam telefonda görüştüklerini belirten Sinan Korkmaz, "Olan biteni konuştuk, 'Dikkat et' dedim. Keyfi iyiydi, uzun konuştuk, arkadaşlarına selam söyledi. Hayali küçüklükten beri asker olmaktı. 1,5 senedir oradaydı. 2 ay önce yüz yüze görüşmüştük. Küçüklüğünden beri asker olmak istiyordu" dedi. 

 

'GURUR KAYNAĞIMIZDI'

 

Asker olduğunda oğlunun hayallerine kavuştuğunu belirten Şerife Korkmaz ise "Evladımızla gurur duyduk. Gurur kaynağımızdı bizim, canımızdı. En son dün telefon ile görüştük. 'İyiyim, rahatım çok iyi' dedi" diye konuştu.  Şehit Doğukan Korkmaz’ın cenazesi, yarın Ömerli Mahallesi’nde düzenlenecek tören sonrası toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi