ŞEHİT RİZE EMNİYET MÜDÜRÜNÜN İSMİ İSTANBUL'DA YAŞATILIYOR

Rize 27.10.2020 - 08:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1911+ kez okundu.
 

ŞEHİT RİZE EMNİYET MÜDÜRÜNÜN İSMİ İSTANBUL'DA YAŞATILIYOR

Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye Vefa !.. 11 Aralık 2018 Günü Makamında kalleş bir suikast sonucu şehit edilen Rize Emniyet Müdürü  Altuğ Verdi’nin 2014-2016 yıları arasında görev yaptığı Üsküdar’da, Devlet-vatandaş işbirliği ile yaptırılan Bulgurlu Şehit Altuğ Verdi Polis Merkezi bugün hizmete girdi. 11 Aralık 2018 günü Makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin adı memleketi Mersin'deki Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü başta olmak üzere, Rize Şehit Altuğ Verdi Polis Evi olmak üzere Türkiye’nin bir çok ilinde İsmi tesislere verilerek yaşatılmaya çalışıyor. Rize Emniyet Müdürlüğüne atanmadan önce 15 Temmuz Darbe günlerinde Üsküdar ilçe Emniyet Müdürü olduğu olarak başarıyla görev yaptığı Üsküdar’da, Devlet-vatandaş işbirliği ile yaptırılan Bulgurlu Şehit Altuğ Verdi Polis Merkezi bugün hizmete girdi. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya hesaplarından hizmete giren Bulgurlu Şehit Altuğ Verdi Polis Merkezi ilgili paylaşımda bulundular.. 11 Aralık 2018 günü Rize'de makamında Şehit edilen ALTUĞ VERDİ davasının 6. Mahkemesi  8 Ekim günü Rize Adliye Sarayında yapıldı.. Bazı delillerin toplaması için 7.mahkeme 29 Aralık 2020 günü saat 13.45'e ertelendi..

Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ye Vefa !..


11 Aralık 2018 Günü Makamında kalleş bir suikast sonucu şehit edilen Rize Emniyet Müdürü  Altuğ Verdi’nin 2014-2016 yıları arasında görev yaptığı Üsküdar’da, Devlet-vatandaş işbirliği ile yaptırılan Bulgurlu Şehit Altuğ Verdi Polis Merkezi bugün hizmete girdi.


11 Aralık 2018 günü Makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin adı memleketi Mersin'deki Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü başta olmak üzere, Rize Şehit Altuğ Verdi Polis Evi olmak üzere Türkiye’nin bir çok ilinde İsmi tesislere verilerek yaşatılmaya çalışıyor.


Rize Emniyet Müdürlüğüne atanmadan önce 15 Temmuz Darbe günlerinde Üsküdar ilçe Emniyet Müdürü olduğu olarak başarıyla görev yaptığı Üsküdar’da, Devlet-vatandaş işbirliği ile yaptırılan Bulgurlu Şehit Altuğ Verdi Polis Merkezi bugün hizmete girdi.


Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya hesaplarından hizmete giren Bulgurlu Şehit Altuğ Verdi Polis Merkezi ilgili paylaşımda bulundular..


11 Aralık 2018 günü Rize'de makamında Şehit edilen ALTUĞ VERDİ davasının 6. Mahkemesi  8 Ekim günü Rize Adliye Sarayında yapıldı..


Bazı delillerin toplaması için 7.mahkeme 29 Aralık 2020 günü saat 13.45'e ertelendi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi