Selçuk Geçer'den dolar kuru yorumu: 15'de bile duramaz!

Ekonomi 14.10.2021 - 14:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2057+ kez okundu.
 

Selçuk Geçer'den dolar kuru yorumu: 15'de bile duramaz!

Selçuk Geçer'den dolar kuru yorumu: 15'de bile duramaz!   Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, YouTube kanalı üzerinden dolar/TL kuru üzerinden flaş açıklamalarda bulundu.   Dolar 9.40 olacak dediğimizde bize küfür edenler bugünlerde biz söylemiştik demeye başladılar... Bütün derdimiz küçük yatırımcının bu piyasa ortamında ezilmemesi.    Dolar ve altın neden yükseliyor?   Elbette söylediklerimiz yatırım tavsiyesi değildir diye sözlerine başlayan geçer, "Dünyadaki verilere ve haberlere baktığımızda bunun kesin olduğunu görüyoruz... Dünyada yüksek enflasyon ortmının kalıcı olduğunu söylüyor FED Başkanı... Böyle bir kriz ortamında altının Onz'unun düşmesini beklemeyin. zaman zaman geri çekilmeler olabilir ama önce geri çekilme sonra sıçramalar olabilir.   IMF ÇİN'İN BÜYÜME TAHMİNİNİ YÜZDE 8 OLARAK BELİRLEDİ Çin bir anlamda dünyanın üretim merkezi gibi.. Dünyada en fazla değer kaybeden para birimi Türkiye Dünyadaki gelişmelere Merkez Bankası tuz biber ekti.

Selçuk Geçer'den dolar kuru yorumu: 15'de bile duramaz!

 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, YouTube kanalı üzerinden dolar/TL kuru üzerinden flaş açıklamalarda bulundu.

 

Dolar 9.40 olacak dediğimizde bize küfür edenler bugünlerde biz söylemiştik demeye başladılar... Bütün derdimiz küçük yatırımcının bu piyasa ortamında ezilmemesi. 

 

Dolar ve altın neden yükseliyor?

 

Elbette söylediklerimiz yatırım tavsiyesi değildir diye sözlerine başlayan geçer, "Dünyadaki verilere ve haberlere baktığımızda bunun kesin olduğunu görüyoruz... Dünyada yüksek enflasyon ortmının kalıcı olduğunu söylüyor FED Başkanı... Böyle bir kriz ortamında altının Onz'unun düşmesini beklemeyin. zaman zaman geri çekilmeler olabilir ama önce geri çekilme sonra sıçramalar olabilir.

 

IMF ÇİN'İN BÜYÜME TAHMİNİNİ YÜZDE 8 OLARAK BELİRLEDİ

Çin bir anlamda dünyanın üretim merkezi gibi..


Dünyada en fazla değer kaybeden para birimi Türkiye


Dünyadaki gelişmelere Merkez Bankası tuz biber ekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi