SELDE FABRİKALARA KOŞAN ALİM MAHSUR KALMIŞ

Rize 05.08.2021 - 12:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2353+ kez okundu.
 

SELDE FABRİKALARA KOŞAN ALİM MAHSUR KALMIŞ

Selde fabrikalara koşan genel müdür, mahsur kalmış Rize’de yaşanan sel afetinde etkilenen Çaykur Ambarlık Çay Fabrikasına doğru olay anında yola çıkan Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’in selde mahsur kaldığı, büyük tehlike atlattığı ortaya çıktı. Selde kapanan yolda arada mahsur kalan Alim’in gece saat 02.00 sıralarında büyük tehlikeye rağmen riskli yoldan geçerek kurtulduğu öğrenildi. Alim ve ekibinin yoğun çabası ile selden etkilenen fabrikalar çok kısa sürede devreye alınarak yaş çay alımı ve üretimi aksamadan sürdürülmüş oldu.   Çaykur, 2'inci sürgün yaş çay alımlarını tam kapasite sürdürüyor. 1'inci sürgünde tarihinin en fazla yaş çay alımını gerçekleştiren Çaykur, ikinci sürgüne de hazırlıklı girdi. Tam kapasite çalışan fabrikalarda üretim aksamadan sürüyor. Rize ve Artvin'de meydana gelen sel ve heyelanlarda Çaykur'a ait Büyükköy, Ambarlık ve Arhavi Çay Fabrikaları da etkilenmişti. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve ekibinin sıkı koordinesi ile sürdürülen çalışmalarla fabrikalar yeniden üretime alındı.  ALİM, BÜYÜK TEHLİKE ATLATMIŞ  Rize’de, 14 Temmuz’da metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlarda Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’in büyük tehlike atlattığı ortaya çıktı. Rize’de sel basan Çaykur Ambarlık Çay Fabrikasına doğru gece saatlerinde Salarha deresindeki büyük taşkına rağmen yola çıkan Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, mahsur kaldı. Selde kapanan yolda arada bir süre mahsur kalan Alim’in gece saat 02.00 sıralarında büyük tehlikeye rağmen riskli yoldan geçerek kurtulduğu öğrenildi.   Genel Müdür Alim’in müdür ve personelleri ile görüştüğü ve tedbirlerin alınması için çaba harcadığı selden etkilenen fabrikalarda kısa sürede devreye alındı. Çaykur’da uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yapan Alim’in canı pahasına fabrikaya ulaşma çabası taktir topladı.  Çaykur, Rize ve Artvin’deki sel ve heyelanların genel hayatı olumsuz etkilemesine rağmen fabrikaları çok kısa sürede yeniden devreye alarak üreticilerin olumsuz etkilenmesinin de önüne geçmiş oldu.

Selde fabrikalara koşan genel müdür, mahsur kalmış


Rize’de yaşanan sel afetinde etkilenen Çaykur Ambarlık Çay Fabrikasına doğru olay anında yola çıkan Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’in selde mahsur kaldığı, büyük tehlike atlattığı ortaya çıktı. Selde kapanan yolda arada mahsur kalan Alim’in gece saat 02.00 sıralarında büyük tehlikeye rağmen riskli yoldan geçerek kurtulduğu öğrenildi. Alim ve ekibinin yoğun çabası ile selden etkilenen fabrikalar çok kısa sürede devreye alınarak yaş çay alımı ve üretimi aksamadan sürdürülmüş oldu.  


Çaykur, 2'inci sürgün yaş çay alımlarını tam kapasite sürdürüyor. 1'inci sürgünde tarihinin en fazla yaş çay alımını gerçekleştiren Çaykur, ikinci sürgüne de hazırlıklı girdi. Tam kapasite çalışan fabrikalarda üretim aksamadan sürüyor. Rize ve Artvin'de meydana gelen sel ve heyelanlarda Çaykur'a ait Büyükköy, Ambarlık ve Arhavi Çay Fabrikaları da etkilenmişti. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve ekibinin sıkı koordinesi ile sürdürülen çalışmalarla fabrikalar yeniden üretime alındı. 


ALİM, BÜYÜK TEHLİKE ATLATMIŞ 


Rize’de, 14 Temmuz’da metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlarda Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’in büyük tehlike atlattığı ortaya çıktı. Rize’de sel basan Çaykur Ambarlık Çay Fabrikasına doğru gece saatlerinde Salarha deresindeki büyük taşkına rağmen yola çıkan Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, mahsur kaldı. Selde kapanan yolda arada bir süre mahsur kalan Alim’in gece saat 02.00 sıralarında büyük tehlikeye rağmen riskli yoldan geçerek kurtulduğu öğrenildi.  


Genel Müdür Alim’in müdür ve personelleri ile görüştüğü ve tedbirlerin alınması için çaba harcadığı selden etkilenen fabrikalarda kısa sürede devreye alındı. Çaykur’da uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yapan Alim’in canı pahasına fabrikaya ulaşma çabası taktir topladı. 


Çaykur, Rize ve Artvin’deki sel ve heyelanların genel hayatı olumsuz etkilemesine rağmen fabrikaları çok kısa sürede yeniden devreye alarak üreticilerin olumsuz etkilenmesinin de önüne geçmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi