SELDE HAYATINI KAYBEDEN KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

SİNOP 22.08.2021 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2284+ kez okundu.
 

SELDE HAYATINI KAYBEDEN KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

SELDE HAYATINI KAYBEDEN KADIN TOPRAĞA VERİLDİ   Sinop'un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden Şadiye Demircan (68), son yolculuğuna uğurlandı. Selden en çok etkilenen Babaçay Mahallesi'nde kaybolan ve cesedine İncirpınarı sahilinde ulaşılan Şadiye Demircan, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Çayiçi Camii'nde kılınan cenaze namazına Demircan'ın ailesi ve yakınları ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu katıldı. Kılınan namazın ardından Şadiye Demircan, ilçe kabristanlığına defnedildi. Öte yandan Şadiye Demircan'ın eşi Mehmet Demircan'ın da cesedinin 5 gün önce aynı yerde bulunduğu ve salı günü defnedildiği öğrenildi. 

SELDE HAYATINI KAYBEDEN KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

 

Sinop'un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden Şadiye Demircan (68), son yolculuğuna uğurlandı. Selden en çok etkilenen Babaçay Mahallesi'nde kaybolan ve cesedine İncirpınarı sahilinde ulaşılan Şadiye Demircan, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Çayiçi Camii'nde kılınan cenaze namazına Demircan'ın ailesi ve yakınları ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu katıldı. Kılınan namazın ardından Şadiye Demircan, ilçe kabristanlığına defnedildi. Öte yandan Şadiye Demircan'ın eşi Mehmet Demircan'ın da cesedinin 5 gün önce aynı yerde bulunduğu ve salı günü defnedildiği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi