SELDE KAYBOLDU ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Türkiye 14.08.2021 - 19:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1952+ kez okundu.
 

SELDE KAYBOLDU ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İspir İlçesinin Çamlıkaya Mahallesinde yapılmakta olan HES Tünelinde sel dolaysıyla kaybolan işçiye halem ulaşılamadı.       İspirde 5 Ağustos günü akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmurun ardından Çamlıkaya mahallesinde yapılmakta olan Hidro Elektrik Santrali (HES) tünelini sel bastı.  4 metre yüksekliği ve 400 metre uzunluğundaki tünelde sele kapılarak kaybolan Mustafa Aksöyek'e henüz ulaşılamadı. HES Tünelinde devam eden arama çalışmalarını geçtiğimiz günlerde yerinde gören Erzurum Valisi Okay Memiş "Devlet olarak 24 saat esaslı çalışıyoruz. Elimizden ne geliyorsa, devletin imkânlarını sonuna kadar kullanacağız" dedi.       İspir'deki Çamlıkaya Mahallesi'nde 5 Ağustosta meydana gelen selde, HES tünelinde çalışan Mustafa Aksöyek (39) kayboldu. Arama çalışmalarına İspir ilçesinden başka, cıvar ilçelerden ve  Erzurum’dan AFAD ve itfaiye ekipleri, Aksöyek'i bulmak için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

İspir İlçesinin Çamlıkaya Mahallesinde yapılmakta olan HES Tünelinde sel dolaysıyla kaybolan işçiye halem ulaşılamadı.

     
İspirde 5 Ağustos günü akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmurun ardından Çamlıkaya mahallesinde yapılmakta olan Hidro Elektrik Santrali (HES) tünelini sel bastı.  4 metre yüksekliği ve 400 metre uzunluğundaki tünelde sele kapılarak kaybolan Mustafa Aksöyek'e henüz ulaşılamadı. HES Tünelinde devam eden arama çalışmalarını geçtiğimiz günlerde yerinde gören Erzurum Valisi Okay Memiş "Devlet olarak 24 saat esaslı çalışıyoruz. Elimizden ne geliyorsa, devletin imkânlarını sonuna kadar kullanacağız" dedi.

     
İspir'deki Çamlıkaya Mahallesi'nde 5 Ağustosta meydana gelen selde, HES tünelinde çalışan Mustafa Aksöyek (39) kayboldu. Arama çalışmalarına İspir ilçesinden başka, cıvar ilçelerden ve  Erzurum’dan AFAD ve itfaiye ekipleri, Aksöyek'i bulmak için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi