Serdar Ortaçʹın eşi Chloeʹden çok sert açıklamalar: Çocuk yaptıktan sonra...

Magazin 13.04.2019 - 20:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3130+ kez okundu.
 

Serdar Ortaçʹın eşi Chloeʹden çok sert açıklamalar: Çocuk yaptıktan sonra...

Serdar Ortaçʹın eşi Chloe Loughnan, ʹboşanıyorlarʹ haberleriyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Chloe, ʹSerdar Ortaçla 7 yıldır birlikteyiz, 5 yıldır da evliyiz. Boşanıyorlar haberlerine anlam veremiyorum. Bizim kültürde boşanma yok denecek kadar azʹ ifadelerini kullandı.    19 yaşına kadar başka bir kültürde yaşadığını ifade eden Chloe Loughnan, ardından Türkiye geldiğinde herkesin fikrine ve görüşüne saygı duyduğunu belirtti. Öte yandan Chloe, Türkiyeʹde sürekli çocuk mevzusunun açıldığını söyledi.  Yurtdışında kimsenin ʹHadi kocana çocuk verʹ demeyeceğini söyleyen Chloe Loughnan, çocuk yaptıktan sonra hayatın değiştiğini ifade etti.

Serdar Ortaçʹın eşi Chloe Loughnan, ʹboşanıyorlarʹ haberleriyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Chloe, ʹSerdar Ortaçla 7 yıldır birlikteyiz, 5 yıldır da evliyiz. Boşanıyorlar haberlerine anlam veremiyorum. Bizim kültürde boşanma yok denecek kadar azʹ ifadelerini kullandı. 
 

19 yaşına kadar başka bir kültürde yaşadığını ifade eden Chloe Loughnan, ardından Türkiye geldiğinde herkesin fikrine ve görüşüne saygı duyduğunu belirtti. Öte yandan Chloe, Türkiyeʹde sürekli çocuk mevzusunun açıldığını söyledi.  Yurtdışında kimsenin ʹHadi kocana çocuk verʹ demeyeceğini söyleyen Chloe Loughnan, çocuk yaptıktan sonra hayatın değiştiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi