SEZONU BODRUM'DA AÇTI PLAJIN YILDIZI OLDU

Magazin 12.07.2021 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2769+ kez okundu.
 

SEZONU BODRUM'DA AÇTI PLAJIN YILDIZI OLDU

Hilal Altınbilek plajın yıldızı oldu Yoğun geçen sezonun ardından ünlü isimler soluğu tatil beldelerinde aldı. 'Bir Zamanalar Çukurova’nın başarılı oyuncusu Hilal Altınbilek, önceki gün Bodrum Bitez’deki bir plajda görüntülendi. Kırmızı bikinisi ve fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, plajın yıldızı oldu. Altınbilek, hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Altınbilek, plajdaki ufak bir kız çocuğuyla dakikalarca kumda oynayıp sonra onunla deniz keyfi yaptı. Dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan Altınbilek, kırmızı bikinisi ile ayna karşısında verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Altınbilek'in pozu takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Bazı hayranları Altınbilek'i, Ebru Şallı'ya benzetti. SEZONU BODRUM'DA AÇTI Hilal Altınbilek, tatil sezonunu bu yıl da Bodrum’da açtı. Önceki gün Mandarin Otel'in plajında objektiflere yansıyan güzel oyuncu, fiziğiyle büyüledi. ÖRGÜLÜ SAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ  Örgülü saçları ve güneş gözlüğüyle yaptığı deniz keyfi sonrası iskeledeki şezlonglara uzanıp güneşlenen oyuncu, meraklı bakışların odak noktası oldu. Güzel havanın tadını doyasıya çıkaran ünlü oyuncu, plajda arkadaşıyla sohbet ederken objektiflere böyle yansıdı.   Milliyet/Cadde  

Hilal Altınbilek plajın yıldızı oldu

Yoğun geçen sezonun ardından ünlü isimler soluğu tatil beldelerinde aldı. 'Bir Zamanalar Çukurova’nın başarılı oyuncusu Hilal Altınbilek, önceki gün Bodrum Bitez’deki bir plajda görüntülendi.

Kırmızı bikinisi ve fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, plajın yıldızı oldu. Altınbilek, hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Altınbilek, plajdaki ufak bir kız çocuğuyla dakikalarca kumda oynayıp sonra onunla deniz keyfi yaptı.

Dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan Altınbilek, kırmızı bikinisi ile ayna karşısında verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Altınbilek'in pozu takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Bazı hayranları Altınbilek'i, Ebru Şallı'ya benzetti.

SEZONU BODRUM'DA AÇTI

Hilal Altınbilek, tatil sezonunu bu yıl da Bodrum’da açtı. Önceki gün Mandarin Otel'in plajında objektiflere yansıyan güzel oyuncu, fiziğiyle büyüledi.

ÖRGÜLÜ SAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ 

Örgülü saçları ve güneş gözlüğüyle yaptığı deniz keyfi sonrası iskeledeki şezlonglara uzanıp güneşlenen oyuncu, meraklı bakışların odak noktası oldu.

Güzel havanın tadını doyasıya çıkaran ünlü oyuncu, plajda arkadaşıyla sohbet ederken objektiflere böyle yansıdı.

 

Milliyet/Cadde
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi