SİNOP'TA 6 VATANDAŞIMIZIN CENAZESİNE ULAŞTIK

SİNOP 13.08.2021 - 22:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1892+ kez okundu.
 

SİNOP'TA 6 VATANDAŞIMIZIN CENAZESİNE ULAŞTIK

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: SİNOP'TA 6 VATANDAŞIMIZIN CENAZESİNE ULAŞTIK   Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sel afetinin yaşandığı Sinop’un Ayancık ilçesinde incelemelerine devam ediyor. Sel bölgesinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu, "Ayancık’ta dünden daha iyi durumdayız. Ulaşılamayan köylere peyderpey ulaşıyoruz, kapalı yolları açıyoruz. Bütün planlarımızı ve programlarımızı yaptık, inşallah kısa sürede burada hayatı normale döndüreceğiz. Hasar görmüş köprülerimizin tamiri, yenilerinin yapımı ve yıkılmış köprülerin yerine geçici ulaşım yollarının imalatları da yapılıyor. Her noktada topyekun bir mücadele var. Ayancık için kayıplardan 6 vatandaşımızın cenazesine ulaştık. Dileğimiz bu sayının artmamasıdır. Şu an için Ayancık’ta 6 vatandaşımız vefat etti. İletişim bakımından bir sıkıntımız yok, köylerde bazı sıkıntılar var, elektrikten kaynaklı, bu sorunun giderilmesi için çalışıyoruz. Ulaşamadığımız köylere jeneratör tesis ediyoruz. Hayatın normale dönmesi için çalışıyoruz. Ayancık merkezin tamamına yakınına elektrik ve su verildi, köylere de verilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bunların da üstesinden geleceğiz" dedi.    ÖLÜ SAYISI 6'YA YÜKSELDİ   Sinop’ta etkili olan şiddetli yağmurun sele neden olduğu Ayancık ilçesinde 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamada, "Yaşanan sel nedeniyle Kastamonu’da 32, Sinop’ta 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 12 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir. Bartın’da kaybolan 1 vatandaşımızı arama çalışmaları devam etmektedir" denildi.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: SİNOP'TA 6 VATANDAŞIMIZIN CENAZESİNE ULAŞTIK

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sel afetinin yaşandığı Sinop’un Ayancık ilçesinde incelemelerine devam ediyor. Sel bölgesinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu, "Ayancık’ta dünden daha iyi durumdayız. Ulaşılamayan köylere peyderpey ulaşıyoruz, kapalı yolları açıyoruz. Bütün planlarımızı ve programlarımızı yaptık, inşallah kısa sürede burada hayatı normale döndüreceğiz. Hasar görmüş köprülerimizin tamiri, yenilerinin yapımı ve yıkılmış köprülerin yerine geçici ulaşım yollarının imalatları da yapılıyor. Her noktada topyekun bir mücadele var. Ayancık için kayıplardan 6 vatandaşımızın cenazesine ulaştık. Dileğimiz bu sayının artmamasıdır. Şu an için Ayancık’ta 6 vatandaşımız vefat etti. İletişim bakımından bir sıkıntımız yok, köylerde bazı sıkıntılar var, elektrikten kaynaklı, bu sorunun giderilmesi için çalışıyoruz. Ulaşamadığımız köylere jeneratör tesis ediyoruz. Hayatın normale dönmesi için çalışıyoruz. Ayancık merkezin tamamına yakınına elektrik ve su verildi, köylere de verilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bunların da üstesinden geleceğiz" dedi. 

 

ÖLÜ SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

 

Sinop’ta etkili olan şiddetli yağmurun sele neden olduğu Ayancık ilçesinde 4 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamada, "Yaşanan sel nedeniyle Kastamonu’da 32, Sinop’ta 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 12 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir. Bartın’da kaybolan 1 vatandaşımızı arama çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi