SMA'lı 'Alp' bebeğe kermes

ÇORUM 30.03.2022 - 11:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2288+ kez okundu.
 

SMA'lı 'Alp' bebeğe kermes

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA)- ÇORUM’da 'Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1' hastalığına yakalanan 3 aylık Alp Keskin için kermes düzenlendi.   Kermesin tüm gelirleri, Alp’in tedavisi için açılan hesaba yatırılacak. Kentte yaşayan hemşire çift Sevilay-Mustafa Keskin'in ilk çocukları 3 aylık Alp’e, SMA Tip-1 teşhisi konuldu. Ailesi, Avrupa ve ABD'de tek doz olarak uygulanan 'Zolgensma' gen tedavisi için Valilik onayıyla yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında sosyal medyanın yanı sıra Alp bebek için kermes de düzenlendi. Kermesin tüm gelirleri, Alp’in tedavisi için açılan hesaba yatırılacak. Anne Sevilay Keskin, “Tüm çabam çocuğum için. 1.8 milyon dolar toplamamız gerekiyor. Hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI

Yusuf ÇINAR/ÇORUM,(DHA)- ÇORUM’da 'Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1' hastalığına yakalanan 3 aylık Alp Keskin için kermes düzenlendi.

 

Kermesin tüm gelirleri, Alp’in tedavisi için açılan hesaba yatırılacak. Kentte yaşayan hemşire çift Sevilay-Mustafa Keskin'in ilk çocukları 3 aylık Alp’e, SMA Tip-1 teşhisi konuldu. Ailesi, Avrupa ve ABD'de tek doz olarak uygulanan 'Zolgensma' gen tedavisi için Valilik onayıyla yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında sosyal medyanın yanı sıra Alp bebek için kermes de düzenlendi. Kermesin tüm gelirleri, Alp’in tedavisi için açılan hesaba yatırılacak. Anne Sevilay Keskin, “Tüm çabam çocuğum için. 1.8 milyon dolar toplamamız gerekiyor. Hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi