ŞOK GELİŞME. ÇAYELİ KAYMAKAMI GÖREVDEN ALINDI.

Rize 10.01.2021 - 16:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3716+ kez okundu.
 

ŞOK GELİŞME. ÇAYELİ KAYMAKAMI GÖREVDEN ALINDI.

Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk’ün görevinden alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı tarafından Rize'nin Çayeli İlçe  Kaymakamı Mehmet Öztürk’ün görevinden alındığı ve Rize Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne atandığı öğrenildi. Dün görevden alınan Kaymakam Öztürk’ün yerine henüz bir atama yapılmadı. Atama yapılıncaya kadar Pazar Kaymakamı vekaleten Kaymakamlık görevini  yürütecek Öztürk'ün görevden alınması Çayeli'nde şaşkınlık yarattı. ÖZTÜRK SISYAL MEDYADAN MESAİ ARKADAŞALRINA BU MESAJLA VEDA ETTİ.   Değerli Arkadaşlar Yaklaşık 27 aydır kaymakam olarak  büyük bir zevkle çalıştığım ilçemizden bugün itibariyle görevim sona ermiştir.  İçişleri bakanlığımızın kararı gereğince geçici olarak Rize Valiliği Hukuk Müşavirliğine atamam yapıldığı için bundan sonraki süreçte vekaleten pazar kaymakamımız ilçeye bakacaktır.  Çayelinde güzel bir çalışma ortamı vardı. Tüm Mesai arkadaşlarıma, belediye başkanlarımıza emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum.  hakkımı helal ediyor, hakkına girdiğim kişilerden helallik diliyorum.  Allah'a Emanet olun....

Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk’ün görevinden alındığı öğrenildi.


İçişleri Bakanlığı tarafından Rize'nin Çayeli İlçe  Kaymakamı Mehmet Öztürk’ün görevinden alındığı ve Rize Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne atandığı öğrenildi.


Dün görevden alınan Kaymakam Öztürk’ün yerine henüz bir atama yapılmadı. Atama yapılıncaya kadar Pazar Kaymakamı vekaleten Kaymakamlık görevini  yürütecek

Öztürk'ün görevden alınması Çayeli'nde şaşkınlık yarattı.


ÖZTÜRK SISYAL MEDYADAN MESAİ ARKADAŞALRINA BU MESAJLA VEDA ETTİ.
 

Değerli Arkadaşlar

Yaklaşık 27 aydır kaymakam olarak  büyük bir zevkle çalıştığım ilçemizden bugün itibariyle görevim sona ermiştir. 

İçişleri bakanlığımızın kararı gereğince geçici olarak Rize Valiliği Hukuk Müşavirliğine atamam yapıldığı için bundan sonraki süreçte vekaleten pazar kaymakamımız ilçeye bakacaktır. 

Çayelinde güzel bir çalışma ortamı vardı. Tüm Mesai arkadaşlarıma, belediye başkanlarımıza emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. 

hakkımı helal ediyor, hakkına girdiğim kişilerden helallik diliyorum. 


Allah'a Emanet olun....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi