Sokakta bacağından bıçaklanmış cesedi bulundu

ORDU 16.01.2021 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1560+ kez okundu.
 

Sokakta bacağından bıçaklanmış cesedi bulundu

ORDU'nun Altınordu ilçesinde Erol Ünlü’nün (48), sokak ortasında bacağından bıçaklanmış cesedi bulundu. Aşırı kan kaybından yaşamını yitirdiği belirlenen Ünlü ile en son birlikte görülen C.K. (45) tutuklandı. Olay, önceki gece ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta bir kişinin kanlar içinde yerde yattığını görenler, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekibi, Erol Ünlü olduğu belirlenen kişinin bacağından bıçaklandığını ve kan kaybından öldüğünü tespit etti. Ünlü’nün cenazesi, otopsi için Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Ünlü’nün bıçaklandığı akşam yanında olduğu iddia edilen C.K.’yi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

ORDU'nun Altınordu ilçesinde Erol Ünlü’nün (48), sokak ortasında bacağından bıçaklanmış cesedi bulundu. Aşırı kan kaybından yaşamını yitirdiği belirlenen Ünlü ile en son birlikte görülen C.K. (45) tutuklandı.

Olay, önceki gece ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta bir kişinin kanlar içinde yerde yattığını görenler, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekibi, Erol Ünlü olduğu belirlenen kişinin bacağından bıçaklandığını ve kan kaybından öldüğünü tespit etti. Ünlü’nün cenazesi, otopsi için Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Ünlü’nün bıçaklandığı akşam yanında olduğu iddia edilen C.K.’yi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi