Sokaktaki kavgada yaralandı, kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 TL ceza aldı

Karadeniz 03.12.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1805+ kez okundu.
 

Sokaktaki kavgada yaralandı, kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 TL ceza aldı

ORDU’da kısıtlama saatlerinde sokakta çıkan kavgada kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğrayan A.K. (35), bıçaklanarak yaralandı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, tedaviye alınan A.K.’ye kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 TL para cezası uyguladı.   Olay, dün saat 23.30 sıralarında Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve alkollü olduğu iddia edilen A.K. ile aynı kısıtlamayı ihlal eden kimliği belirsiz 3 kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesiyle A.K., darbedilerek, karnından bıçaklandı, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Çevre binalarda oturanların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. A.K. sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan A.K.’ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL para cezası kesilirken, polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

ORDU’da kısıtlama saatlerinde sokakta çıkan kavgada kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğrayan A.K. (35), bıçaklanarak yaralandı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, tedaviye alınan A.K.’ye kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 TL para cezası uyguladı.

 

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve alkollü olduğu iddia edilen A.K. ile aynı kısıtlamayı ihlal eden kimliği belirsiz 3 kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesiyle A.K., darbedilerek, karnından bıçaklandı, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Çevre binalarda oturanların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. A.K. sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan A.K.’ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL para cezası kesilirken, polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi