Somali'deki terör saldırısında hayatını kaybeden 2 işçinin cenazeleri Çorum’a getirildi (2)

Karadeniz 04.01.2021 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2192+ kez okundu.
 

Somali'deki terör saldırısında hayatını kaybeden 2 işçinin cenazeleri Çorum’a getirildi (2)

3 AY ÖNCE ARKADAŞLARIYLA GİTMİŞ   Somali'de bir Türk yol yapım firmasının şantiyesine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden Erdinç Genç'in (44), 3 ay önce Çorum'dan arkdaşlarıyla çalışmak için ilk kez Somali’ye gittiği öğrenildi. Cenazesi memleketi Çorum'un Ortaköy ilçesine getirilen Erdinç Genç'in ağabeyi Hidayet Genç, teröre tepki göstererek, “7-8 arkadaş olarak Somali’ye çalışmaya gitmişlerdi. Çalışma esnasında bir canlı bomba terör eylemiyle patlama oldu, kardeşim ağır yaralanmış. Hastanede ameliyat sonrası maalesef acı haber bize ulaştı. Dün cenazemizi aldık. Allah kimsenin başına vermesin, zor bir durum. Evli, 3 çocuğu var. Ailesini tek kendisi geçindiriyordu. İlk defa yurt dışına gitti. Yakın arkadaşları da vardı. Terörü her yerde lanetliyoruz. Çok üzgünüz. Artık dini vecibelerimizi yerine getireceğiz” dedi. Erdinç Genç'in cenazesi, ilçeye bağlı Aşdağul beldesinde, toprağa verilecek. 

3 AY ÖNCE ARKADAŞLARIYLA GİTMİŞ

 

Somali'de bir Türk yol yapım firmasının şantiyesine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden Erdinç Genç'in (44), 3 ay önce Çorum'dan arkdaşlarıyla çalışmak için ilk kez Somali’ye gittiği öğrenildi. Cenazesi memleketi Çorum'un Ortaköy ilçesine getirilen Erdinç Genç'in ağabeyi Hidayet Genç, teröre tepki göstererek, “7-8 arkadaş olarak Somali’ye çalışmaya gitmişlerdi. Çalışma esnasında bir canlı bomba terör eylemiyle patlama oldu, kardeşim ağır yaralanmış. Hastanede ameliyat sonrası maalesef acı haber bize ulaştı. Dün cenazemizi aldık. Allah kimsenin başına vermesin, zor bir durum. Evli, 3 çocuğu var. Ailesini tek kendisi geçindiriyordu. İlk defa yurt dışına gitti. Yakın arkadaşları da vardı. Terörü her yerde lanetliyoruz. Çok üzgünüz. Artık dini vecibelerimizi yerine getireceğiz” dedi. Erdinç Genç'in cenazesi, ilçeye bağlı Aşdağul beldesinde, toprağa verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi