SON ANKET. BU PAZAR SEÇİM OLSA KİM NE KADAR OY ALIYOR?

Rize 23.07.2021 - 18:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2929+ kez okundu.
 

SON ANKET. BU PAZAR SEÇİM OLSA KİM NE KADAR OY ALIYOR?

Son anket sonuçları açıklandı: MHP ve HDP baraj altı! ORC Araştırma'nın yayımladığı son anket sonuçlarına göre AKP'nin oy kaybettiği, MHP ve HDP'nin barajı geçemediği görülüyor.Son anket sonuçları açıklandı: MHP ve HDP baraj altı! ORC Araştırma'nın yayımladığı son anket sonuçlarına göre AKP'nin oy kaybettiği, MHP ve HDP'nin barajı geçemediği görülüyor. ORC Araştırma'nın açıkladığı son anket sonuçlarına göre bu pazar seçim olsa AK Parti'nin oy oranı yüzde 33 seviyesinde kalıyor. AK Parti'nin ortağı MHP ise yüzde 10 barajını geçemiyor. Bu pazar seçim olsa HDP yüzde 8,0 ile baraj altında kalırken Gelecek ve DEVA partilerinin de yükselişe geçemediği görülüyor. ORC'nin yayımladığı ankete göre bu pazar seçim olsa partilerin oy oranları şöyle: AK Parti: 33,4 CHP: 25,0  İYİ Parti: 12,5 MHP: 9,8 HDP: 8,0 Gelecek Partisi: 2,9  DEVA: 2,2

Son anket sonuçları açıklandı: MHP ve HDP baraj altı!

ORC Araştırma'nın yayımladığı son anket sonuçlarına göre AKP'nin oy kaybettiği, MHP ve HDP'nin barajı geçemediği görülüyor.Son anket sonuçları açıklandı: MHP ve HDP baraj altı!

ORC Araştırma'nın yayımladığı son anket sonuçlarına göre AKP'nin oy kaybettiği, MHP ve HDP'nin barajı geçemediği görülüyor.
ORC Araştırma'nın açıkladığı son anket sonuçlarına göre bu pazar seçim olsa AK Parti'nin oy oranı yüzde 33 seviyesinde kalıyor. AK Parti'nin ortağı MHP ise yüzde 10 barajını geçemiyor.


Bu pazar seçim olsa HDP yüzde 8,0 ile baraj altında kalırken Gelecek ve DEVA partilerinin de yükselişe geçemediği görülüyor.


ORC'nin yayımladığı ankete göre bu pazar seçim olsa partilerin oy oranları şöyle:


AK Parti: 33,4

CHP: 25,0 

İYİ Parti: 12,5

MHP: 9,8

HDP: 8,0

Gelecek Partisi: 2,9 

DEVA: 2,2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi