SON ANKETTE DENGELER DEĞİŞİYOR. AÇIK ARA ÖNDE

Siyaset 10.09.2022 - 11:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2952+ kez okundu.
 

SON ANKETTE DENGELER DEĞİŞİYOR. AÇIK ARA ÖNDE

Son ankette çarpıcı sonuçlar! Dengeler değişmeye başladı...   Areda Survey'in son cumhurbaşkanlığı seçimi anketine göre Recep Tayyip Erdoğan yüzde 47,9 ile açık ara önde. Millet ittifakında ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 32,8 ile, yüzde 35,4 alan Mansur Yavaş'la arayı giderek kapatması dikkat çekti.   Areda Survey'in 23-27 Ağustos 2022'de 26 ilde toplam 2000 kişiyle yaptığı anket sonuçlarını yayınladı. Ankette katılımcılara “Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. ERDOĞAN AÇIK ARA ÖNDE, İMAMOĞLU ARTIK DENKLEM DIŞI   Erdoğan'ın yüzde 47,9 ile açık ara önde olduğu ankette Geçen yıl yapılan araştırmalarda Yavaş’tan sonra ikinci  isim  olarak  zikredilen  Ekrem  İmamoğlu  bugün  kamuoyu  nezdinde  neredeyse  denklemden  çıkmış gözüküyor.   MİLLET İTTİFAKINDA 2 İSİM ÖNDE   9 adayın sorulduğu ankette Millet İttifakında en fazla sıyrılan kişi yüzde 22,2 ile CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş. Onu takip eden Kılıçdaroğlu’nun oyu ise yüzde 15,2’dir. 

Son ankette çarpıcı sonuçlar! Dengeler değişmeye başladı...
 

Areda Survey'in son cumhurbaşkanlığı seçimi anketine göre Recep Tayyip Erdoğan yüzde 47,9 ile açık ara önde. Millet ittifakında ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 32,8 ile, yüzde 35,4 alan Mansur Yavaş'la arayı giderek kapatması dikkat çekti.

 

Areda Survey'in 23-27 Ağustos 2022'de 26 ilde toplam 2000 kişiyle yaptığı anket sonuçlarını yayınladı.

Ankette katılımcılara “Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi.


ERDOĞAN AÇIK ARA ÖNDE, İMAMOĞLU ARTIK DENKLEM DIŞI

 

Erdoğan'ın yüzde 47,9 ile açık ara önde olduğu ankette Geçen yıl yapılan araştırmalarda Yavaş’tan sonra ikinci  isim  olarak  zikredilen  Ekrem  İmamoğlu  bugün  kamuoyu  nezdinde  neredeyse  denklemden  çıkmış gözüküyor.

 

MİLLET İTTİFAKINDA 2 İSİM ÖNDE

 

9 adayın sorulduğu ankette Millet İttifakında en fazla sıyrılan kişi yüzde 22,2 ile CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş. Onu takip eden Kılıçdaroğlu’nun oyu ise yüzde 15,2’dir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi