SONUÇLAR ÇOK İLGİNÇ. İSTER İNAN İSTER İNANMA. KONDA'NIN SON ANKETİ

Siyaset 01.06.2022 - 17:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2169+ kez okundu.
 

SONUÇLAR ÇOK İLGİNÇ. İSTER İNAN İSTER İNANMA. KONDA'NIN SON ANKETİ

Konda anketi: Bu pazar seçim olsa AK Parti yüzde 30’un altında! İşte partilerin oy oranları... KONDA'nın abonelerine hazırladığı anketten medyaya yansıyan verilere göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 28,7’ye indi. İYİ Parti ise ilk kez yüzde 20'yi geçti.   KONDA'nın basına yansıyan ve yalanlanmayan anket sonucuna göre AK Parti'nin oy oranı son 15 yılın en düşük seviyesine gerileyerek yüzde 30'un altına düştü. İYİ Parti ise ilk kez yüzde 20'nin üzerinde görünüyor. Aratıştırma şirketi KONDA'nın gerçekleştirdiği son ankette vatandaşlara, “Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” diye sordu. Anketin sonuçlarına göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 28,7'ye indi. Bu oran, AKP için son 15 yılın en düşük seviyesi. Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı MHP'nin oy oranı ise yüzde 7,5 seviyesinde. CHP'nin oy oranı ise yüzde 24,7 olurken, AK Parti ile CHP arasındaki fark 4 puana inmiş görünüyor. İYİ Parti ise ilk kez yüzde 20'yi geçti ve oy oranı 21,7 olarak ölçüldü. HDP'nin oy oranı ise anket sonucuna göre yüzde 12,2 oldu.

Konda anketi: Bu pazar seçim olsa AK Parti yüzde 30’un altında! İşte partilerin oy oranları...


KONDA'nın abonelerine hazırladığı anketten medyaya yansıyan verilere göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 28,7’ye indi. İYİ Parti ise ilk kez yüzde 20'yi geçti.

 
KONDA'nın basına yansıyan ve yalanlanmayan anket sonucuna göre AK Parti'nin oy oranı son 15 yılın en düşük seviyesine gerileyerek yüzde 30'un altına düştü. İYİ Parti ise ilk kez yüzde 20'nin üzerinde görünüyor.


Aratıştırma şirketi KONDA'nın gerçekleştirdiği son ankette vatandaşlara, “Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” diye sordu.


Anketin sonuçlarına göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 28,7'ye indi. Bu oran, AKP için son 15 yılın en düşük seviyesi. Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı MHP'nin oy oranı ise yüzde 7,5 seviyesinde.


CHP'nin oy oranı ise yüzde 24,7 olurken, AK Parti ile CHP arasındaki fark 4 puana inmiş görünüyor.


İYİ Parti ise ilk kez yüzde 20'yi geçti ve oy oranı 21,7 olarak ölçüldü.


HDP'nin oy oranı ise anket sonucuna göre yüzde 12,2 oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi