SÖZCÜ'DEN AYRILDI. ÜNLÜ GAZETECİ YENİ ADRESİNDE .

Türkiye 05.08.2021 - 07:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2943+ kez okundu.
 

SÖZCÜ'DEN AYRILDI. ÜNLÜ GAZETECİ YENİ ADRESİNDE .

Sözcü gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz'ın gazeteden ayrıldığı öğrenildi. Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; geçtiğimiz yıl eylül ayında Sözcü gazetesinin yazar kadrosuna dahil olan İsmail Saymaz görevinden ayrıldığı belirtildi. Ayrılık kararıyla ilgili Medyakoridoru'na konuşan Saymaz, yeni bir kurumla anlaştığı için Sözcü'yü bıraktığını, ancak şimdilik yeni adresinin adını vermek istemediğini belirtti. Saymaz'ın, yarın son kez yayımlanacak köşe yazısıyla okurlarına veda edeceği belirtiliyor

Sözcü gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz'ın gazeteden ayrıldığı öğrenildi.


Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; geçtiğimiz yıl eylül ayında Sözcü gazetesinin yazar kadrosuna dahil olan İsmail Saymaz görevinden ayrıldığı belirtildi.


Ayrılık kararıyla ilgili Medyakoridoru'na konuşan Saymaz, yeni bir kurumla anlaştığı için Sözcü'yü bıraktığını, ancak şimdilik yeni adresinin adını vermek istemediğini belirtti.


Saymaz'ın, yarın son kez yayımlanacak köşe yazısıyla okurlarına veda edeceği belirtiliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi