SPOR TOTO'DAN RİZE'YE DEV DESTEK

Spor 17.04.2021 - 14:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1687+ kez okundu.
 

SPOR TOTO'DAN RİZE'YE DEV DESTEK

Spor Toto Teşkilatı 2021 Yatırım Sözleşmesi İmzalandı. Rize Pazar Kaymakamlığı Rize Belediyesi ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Birlikte Spor Toto Teşkilatı 2021 Yatırım Sözleşmesi imzalandı. Rize de bir çok yatırımda desteği bulunan Spor Toto Teşkilatı 2021 yılı içerisinde Rize de şehre kazandırılacak yatırımlar için gerekli çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen veriler ışığında Rize de hayata geçirilecek yatırımlar için gereken imzalar atıldı. İmza törenine Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız katıldı. İmza töreninde yapılacak olan yatırımların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Spor Toto Teşkilatı 2021 Yatırım Sözleşmesi İmzalandı.


Rize Pazar Kaymakamlığı Rize Belediyesi ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Birlikte Spor Toto Teşkilatı 2021 Yatırım Sözleşmesi imzalandı.


Rize de bir çok yatırımda desteği bulunan Spor Toto Teşkilatı 2021 yılı içerisinde Rize de şehre kazandırılacak yatırımlar için gerekli çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen veriler ışığında Rize de hayata geçirilecek yatırımlar için gereken imzalar atıldı.


İmza törenine Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız katıldı. İmza töreninde yapılacak olan yatırımların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi