Sümela’da restorasyon atıkları dereye dökülmüş (

Trabzon 12.07.2021 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2468+ kez okundu.
 

Sümela’da restorasyon atıkları dereye dökülmüş (

BAKANLIK: ALAN TEMİZLETTİRİLDİ   Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Sümela Manastırı yakınına hafriyat dökülmesi olayı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yapılan inceleme neticesinde 5 yıldır devam eden iş kapsamında yüklenici firma tarafından ilgili belediyenin gösterdiği hafriyat döküm alanından başka bir alana hafriyat dökülmediği, haberdeki söz konusu alanın, yol çalışması yapan ilgili kurumun müteahhidinin duvar arkası dolgusunda kullanmak üzere getirdiği malzemeler için işin gereği stok sahası olarak kullanıldığı tespit edilmiş olup bahsi geçen malzemenin kurumumuzla ilgisi bulunmamaktadır. Ancak Bakanlığımızın da ilgililerle iletişime geçmesi neticesinde alan, temizlettirilmiştir” denildi.  

BAKANLIK: ALAN TEMİZLETTİRİLDİ

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Sümela Manastırı yakınına hafriyat dökülmesi olayı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yapılan inceleme neticesinde 5 yıldır devam eden iş kapsamında yüklenici firma tarafından ilgili belediyenin gösterdiği hafriyat döküm alanından başka bir alana hafriyat dökülmediği, haberdeki söz konusu alanın, yol çalışması yapan ilgili kurumun müteahhidinin duvar arkası dolgusunda kullanmak üzere getirdiği malzemeler için işin gereği stok sahası olarak kullanıldığı tespit edilmiş olup bahsi geçen malzemenin kurumumuzla ilgisi bulunmamaktadır. Ancak Bakanlığımızın da ilgililerle iletişime geçmesi neticesinde alan, temizlettirilmiştir” denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi