SÜRÜCÜ KURSLARI İFLASIN EŞİĞİNDE

Türkiye 26.06.2022 - 13:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1673+ kez okundu.
 

SÜRÜCÜ KURSLARI İFLASIN EŞİĞİNDE

Sürücü kursları akaryakıt zamları yüzünden iflasın eşiğinde Akaryakıta yapılan fahiş zamlar otobüs, nakliye ve servis esnaflarının yanı sıra sürücü kurslarını da zora soktu. Akaryakıta yapılan fahiş zamlar vatandaşın yanı sıra otobüs, nakliye ve servis esnafları ile sürücü kurslarını da zora soktu. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, “Araba, eğitmen giderleri, işyeri kirası, araç sigorta bedelleri ile artan akaryakıt fiyatları sürücü kurslarını Türkiye genelinde iflasına neden oluyor” dedi. SEKTÖR MÜCADELE VERİYOR Tutdere, TBMM'de yaptığı açıklamada, en büyük gider kalemi akaryakıt olan otobüs, nakliye ve servis esnafları ile sürücü kurslarının zamlar karşısında ayakta kalmak için büyük bir mücadele verdiğini dile getirdi. Tutdere, “Vatandaşlarımız artan otobüs bilet fiyatları nedeniyle seyahat edemez hâle geldi” dedi. İFLAS NOKTASINA GELDİLER Maliyetlerden dolayı sürücü kurslarının iflas noktasına geldiğini de vurgulayan Tutdere, “Zamlardan nasibini alan sektörlerden birisi de sürücü kursları. Araba, eğitmen giderleri, işyeri kirası, araç sigorta bedelleri ile artan akaryakıt fiyatları, sürücü kurslarının Türkiye genelinde iflasına neden oluyor” diye konuştu. DENİZ AYHAN

Sürücü kursları akaryakıt zamları yüzünden iflasın eşiğinde


Akaryakıta yapılan fahiş zamlar otobüs, nakliye ve servis esnaflarının yanı sıra sürücü kurslarını da zora soktu.


Akaryakıta yapılan fahiş zamlar vatandaşın yanı sıra otobüs, nakliye ve servis esnafları ile sürücü kurslarını da zora soktu. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, “Araba, eğitmen giderleri, işyeri kirası, araç sigorta bedelleri ile artan akaryakıt fiyatları sürücü kurslarını Türkiye genelinde iflasına neden oluyor” dedi.


SEKTÖR MÜCADELE VERİYOR


Tutdere, TBMM'de yaptığı açıklamada, en büyük gider kalemi akaryakıt olan otobüs, nakliye ve servis esnafları ile sürücü kurslarının zamlar karşısında ayakta kalmak için büyük bir mücadele verdiğini dile getirdi. Tutdere, “Vatandaşlarımız artan otobüs bilet fiyatları nedeniyle seyahat edemez hâle geldi” dedi.


İFLAS NOKTASINA GELDİLER


Maliyetlerden dolayı sürücü kurslarının iflas noktasına geldiğini de vurgulayan Tutdere, “Zamlardan nasibini alan sektörlerden birisi de sürücü kursları. Araba, eğitmen giderleri, işyeri kirası, araç sigorta bedelleri ile artan akaryakıt fiyatları, sürücü kurslarının Türkiye genelinde iflasına neden oluyor” diye konuştu.


DENİZ AYHAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi