ŞUURLU ÖĞRETMENLER RİZE'DE TOPLANDI

Eğitim 13.03.2022 - 17:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2793+ kez okundu.
 

ŞUURLU ÖĞRETMENLER RİZE'DE TOPLANDI

Şuurlu Öğretmenler Derneği ( ÖĞ-DER) 6. Bölge Toplantısı Rize’de Yapıldı    Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin Bölge toplantısı Cumartesi günü Rize’de yapıldı. Aynı anda Türkiye’nin 12 ilinde icra edilen bölge toplantılarından 6. Bölge toplantısı ilimizde, Rize Öğretmenevi’nde yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Mustafa DEMİR başkanlığında yapılan toplantıya ÖĞ-DER Rize Şube Başkanı Mehmet Ali DABAK ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Toplantıya ayrıca 6. Bölge Başkanı Mehmet KURT, Trabzon , Giresun ve Samsun şube başkan ve başkan yardımcıları katıldılar.    Rize Şube Başkanı Mehmet Ali DABAK’ın selamlama konuşması ile başlayan toplantı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa DEMİR’in yaptığı basın açıklaması ile devam etti.    Toplantıda açılış konuşması yapan Şube Başkanı Mehmet Ali DABAK, "Dernek olarak iyi, doğru ve güzel olanın eğitimde hakim olması için çalışıyoruz. Günümüzde ifsat için çalışanların karşısında ,bizler ıslah için çalışanlarız. Islah yolunda ihlasla , samimiyetle Allah rızası için yaptığımız çalışmalarımızı cihad olarak kabul ediyor ve bu şuurla çalışıyoruz. Görevlerimizi yaparken ölçümüz ; yorulana kadar değil , takatimizin sonuna kadar çalışmak olmalıdır. Eyyüb el-Ensari gibi , Tarık bin Ziyad gibi , Erbakan hoca gibi gücümüzü , şartlarımızı ve zamanımızı sonuna kadar zorlamaktır. "    Toplantının basına kapalı kısmında ise Şubelerin faaliyetlerinin değerlendirildiği rapor müzakereleri kısmına geçildi. Şube başkanları kendi şubelerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Toplantıda eğitimde sorunları, derneğin yakın ve uzak hedefleri konuşuldu, faaliyetler ve hedefler istişaresi yapıldı. Rapor müzakereleri tamamlandıktan sonra topluca yenilen öğle yemeğinden sonra toplantı sona erdi. 

Şuurlu Öğretmenler Derneği ( ÖĞ-DER) 6. Bölge Toplantısı Rize’de Yapıldı 

 

Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin Bölge toplantısı Cumartesi günü Rize’de yapıldı. Aynı anda Türkiye’nin 12 ilinde icra edilen bölge toplantılarından 6. Bölge toplantısı ilimizde, Rize Öğretmenevi’nde yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Mustafa DEMİR başkanlığında yapılan toplantıya ÖĞ-DER Rize Şube Başkanı Mehmet Ali DABAK ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Toplantıya ayrıca 6. Bölge Başkanı Mehmet KURT, Trabzon , Giresun ve Samsun şube başkan ve başkan yardımcıları katıldılar. 

 

Rize Şube Başkanı Mehmet Ali DABAK’ın selamlama konuşması ile başlayan toplantı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa DEMİR’in yaptığı basın açıklaması ile devam etti. 

 

Toplantıda açılış konuşması yapan Şube Başkanı Mehmet Ali DABAK, "Dernek olarak iyi, doğru ve güzel olanın eğitimde hakim olması için çalışıyoruz. Günümüzde ifsat için çalışanların karşısında ,bizler ıslah için çalışanlarız. Islah yolunda ihlasla , samimiyetle Allah rızası için yaptığımız çalışmalarımızı cihad olarak kabul ediyor ve bu şuurla çalışıyoruz. Görevlerimizi yaparken ölçümüz ; yorulana kadar değil , takatimizin sonuna kadar çalışmak olmalıdır. Eyyüb el-Ensari gibi , Tarık bin Ziyad gibi , Erbakan hoca gibi gücümüzü , şartlarımızı ve zamanımızı sonuna kadar zorlamaktır. " 

 

Toplantının basına kapalı kısmında ise Şubelerin faaliyetlerinin değerlendirildiği rapor müzakereleri kısmına geçildi. Şube başkanları kendi şubelerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Toplantıda eğitimde sorunları, derneğin yakın ve uzak hedefleri konuşuldu, faaliyetler ve hedefler istişaresi yapıldı. Rapor müzakereleri tamamlandıktan sonra topluca yenilen öğle yemeğinden sonra toplantı sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi