TIR'a çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 2 yaralı

ÇORUM 11.02.2021 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2876+ kez okundu.
 

TIR'a çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 2 yaralı

ÇORUM’un Osmancık ilçesinde TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Osmancık ilçesine bağlı Çayırköyü mevkiinde meydana geldi.   Samsun’dan İstanbul yönüne giden Adem Bakır idaresindeki 16 GB 699 plakalı otomobil  Vahit Karaçay idaresindeki 74 BU 916 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya  dönen otomobildeki 3 kişi araçta sıkıştı. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu araçtan çıkarılan Şehide Bakır olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan sürücü Adem Bakır ile Mahmut Bakır ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

ÇORUM’un Osmancık ilçesinde TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Osmancık ilçesine bağlı Çayırköyü mevkiinde meydana geldi.

 

Samsun’dan İstanbul yönüne giden Adem Bakır idaresindeki 16 GB 699 plakalı otomobil  Vahit Karaçay idaresindeki 74 BU 916 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya  dönen otomobildeki 3 kişi araçta sıkıştı. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu araçtan çıkarılan Şehide Bakır olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan sürücü Adem Bakır ile Mahmut Bakır ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi