TAŞ OCAĞI YERİNE ÇAY FABRİKASI YAPIN

Siyaset 02.05.2021 - 01:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1614+ kez okundu.
 

TAŞ OCAĞI YERİNE ÇAY FABRİKASI YAPIN

İşkence dere Vadisinde yapılmak istenen Taş Ocağına siyasi parti temsilcilerinin tepkileri de her geçen gün devam ediyor.      İkizdere ilçesinin turizm, sosyal ve ekonomik yönden çok geride kaldığını söyleyen İYİ Parti İkizdere İlçe Başkanı Ali Aycin taşocağından önce yıllardır söz verilen Çay Fabrikası yapılsın dedi. Koruma altındaki vadinin yeni bir taşocağını kaldıramayacağını belirten İlçe Başkanı Ali Aycin ’AKP iktidarı ilçemize hep yıkım mı yapacak. Yıllar önce Adliyemizi kapattılar. Hak arayanlar ilçede değil başka yerlerde hak arıyor. AKP temsilcilerinin İlçemize Hayırlı olsun diye seçim zamanı astığı Organik Çay Fabrikamız ne oldu. Taş Ocağı açıp bölgeyi toz toprağa boğacağınıza Çay Fabrikasını yapında insanımızın çayını değerlendirin birkaç kişiye iş ulaştırın. Denizde Lojistik merkez eğer İkizdere’nin taşı olmazsa yapılmayacak mı? İnsanımızı mağdur ediyorsunuz. Ramazan günü Biber Gazı yiyen kadınlarımız teyzelerimiz bu ilçenin insanı Gürdere köyünün insanı’ dedi.

İşkence dere Vadisinde yapılmak istenen Taş Ocağına siyasi parti temsilcilerinin tepkileri de her geçen gün devam ediyor.

    
İkizdere ilçesinin turizm, sosyal ve ekonomik yönden çok geride kaldığını söyleyen İYİ Parti İkizdere İlçe Başkanı Ali Aycin taşocağından önce yıllardır söz verilen Çay Fabrikası yapılsın dedi. Koruma altındaki vadinin yeni bir taşocağını kaldıramayacağını belirten İlçe Başkanı Ali Aycin ’AKP iktidarı ilçemize hep yıkım mı yapacak. Yıllar önce Adliyemizi kapattılar. Hak arayanlar ilçede değil başka yerlerde hak arıyor. AKP temsilcilerinin İlçemize Hayırlı olsun diye seçim zamanı astığı Organik Çay Fabrikamız ne oldu. Taş Ocağı açıp bölgeyi toz toprağa boğacağınıza Çay Fabrikasını yapında insanımızın çayını değerlendirin birkaç kişiye iş ulaştırın. Denizde Lojistik merkez eğer İkizdere’nin taşı olmazsa yapılmayacak mı? İnsanımızı mağdur ediyorsunuz. Ramazan günü Biber Gazı yiyen kadınlarımız teyzelerimiz bu ilçenin insanı Gürdere köyünün insanı’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi