Tatilciler kısıtlamada otelden çıkamadı, Abant Tabiat Parkı boş kaldı

Karadeniz 03.01.2021 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2454+ kez okundu.
 

Tatilciler kısıtlamada otelden çıkamadı, Abant Tabiat Parkı boş kaldı

BOLU'nun Abant Tabiat Parkı, yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kaldı. Yılbaşı tatili için Abant'a gelenler, otellerin dışına çıkamazken, sık sık hoparlörlerden 'Göl etrafında dolaşmak yasaktır' uyarısı yapıldı.    Her mevsim ayrı güzelliğe sahip Abant Tabiat Parkı'nda, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim oldu. Abant Tabiat Parkı'ndaki piknik alanları ve göl çevresindeki iskeleler, boş kaldı. Yılbaşı tatili için Abant'ta bulunan otellere gelenler, dışarı çıkamadı. Tatilciler, yalnızca otellerin bahçesinde ve lobilerinde vakit geçirebildi. Göl çevresinde jandarma ekipleri ise düzenli olarak devriye gezdi. Abant Gölü çevresindeki kamera sistemleriyle de denetlemeler yapıldı. Göl çevresinde bulunan hoparlörlerden ise sık sık 'Göl etrafında dolaşmak yasaktır' uyarısında bulunuldu. 

BOLU'nun Abant Tabiat Parkı, yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kaldı. Yılbaşı tatili için Abant'a gelenler, otellerin dışına çıkamazken, sık sık hoparlörlerden 'Göl etrafında dolaşmak yasaktır' uyarısı yapıldı. 

 

Her mevsim ayrı güzelliğe sahip Abant Tabiat Parkı'nda, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim oldu. Abant Tabiat Parkı'ndaki piknik alanları ve göl çevresindeki iskeleler, boş kaldı. Yılbaşı tatili için Abant'ta bulunan otellere gelenler, dışarı çıkamadı. Tatilciler, yalnızca otellerin bahçesinde ve lobilerinde vakit geçirebildi. Göl çevresinde jandarma ekipleri ise düzenli olarak devriye gezdi. Abant Gölü çevresindeki kamera sistemleriyle de denetlemeler yapıldı. Göl çevresinde bulunan hoparlörlerden ise sık sık 'Göl etrafında dolaşmak yasaktır' uyarısında bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi