Tayinle gelen memurda koronavirüs çıktı, kurum kapatıldı

Karadeniz 04.07.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2466+ kez okundu.
 

Tayinle gelen memurda koronavirüs çıktı, kurum kapatıldı

ARTVİN’in Şavşat ilçesinde, tayinle gelen bir memurun koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü geçici süreyle kapatıldı. Memur tedaviye alınırken, temas ettiği 15 kişi karantinaya alındı.     Şavşat Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne tayin olan bir memurun koronavirüs testi pozitif çıktı. Memur, Artvin Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Toplum Sağlığı Merkezi Filyasyon ekipleri memurun temas ettiği belirlediği 15 kişiyi de karantinaya aldı. Karantina süresince İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü geçici süreyle kapatıldı.

ARTVİN’in Şavşat ilçesinde, tayinle gelen bir memurun koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü geçici süreyle kapatıldı. Memur tedaviye alınırken, temas ettiği 15 kişi karantinaya alındı.  

 

Şavşat Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne tayin olan bir memurun koronavirüs testi pozitif çıktı. Memur, Artvin Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Toplum Sağlığı Merkezi Filyasyon ekipleri memurun temas ettiği belirlediği 15 kişiyi de karantinaya aldı. Karantina süresince İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü geçici süreyle kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi